InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Mr. Siid Interjú

2011.06.14. 18:59 InterjúMajom

 Következő alanyom Mr. Siid,a balkán celeb. 

InterjúMajom:Hello,Siid! 
Mr. Siid:Szevasztok! 
InterjúMajom:Hogy kerültél kapcsolatba a reppel? 
Mr. Siid:Alap kérdés minden interjúnál, de megpróbálok rá jól válaszolni. Igazából 14 éves lehettem mikor meghallottam az első rap lemezt ami nem más mint Ganxsta Zolee és a Kartel "Helldorado" című albuma volt. Addig nem igazán hallgattam zenéket mivel nem jött be a sok gagyi pop zene ami a Tv ből áradt. Erre viszont egyből fel kaptam a fejem s elkezdtem keresgélni a műfajban más előadókat. 
InterjúMajom:Legújabb lemezed címe Túlélőtábor.Milyen ennek az albumnak a visszhangja?  
Mr. Siid:Rengeteg pozitív visszajelzés mellet persze nem maradtam negatív rosszindulatú kritikák nélkül sem. De ezek elenyészőek s nem szemből hanem hátam mögülről érkeznek, mint a fingszag:) A legmókásabb mikor "Kommerc"-nek titulálták a lemezt, illetve a leggyakoribb meg hogy "Túl sok rajta a track". Ez azért van mert nem akartam 5 dalból összerakni a lemezt. Először 20 tracket akartam, de aztán gyültek a dalok és így lett 27, azthiszem:) 
InterjúMajom:A lemezről egy klipp készült az Antiszociális c. dalból.Lesz-e következő klipp?
Mr. Siid:Nem egy, hanem 2. készült. Az Egyszerű Szar című dalból is forgattunk egy videócskát. Tervben van még 2 klipp, de abból lehet csak egy fog megvalósúlni, sok mindentől függ. A Keletről Nyugatig vagy a Ha Egyszer Rajtam Múlik című dalokhoz szeretnék készíteni. Minden kiderül hamarosan.:)  
 
InterjúMajom:Szerinted kikre érdemes itthon odafigyelni? 
Mr. Siid:Ez egy nagyon jó kérdés. Mivel a látásköröm elég széles, nagyon sok előadó zenéjét meghallgatom. Mindenféleképpen kiemelném Funktasztikust, Busa Mc-t, Irie Maffiat, Mc Gőzt, Nkst, Akkezdet Phiait, Hősöket, Curtist , a Real Trill Music kiadványokat, Siskát, Killakikittet és még sorolhatnám. Sok új arc is ki fogg hozzni ütős lemezeket ebben biztos vagyok.
InterjúMajom:Mi a véleményed a magyar bulikról/közönségről? 
Mr. Siid:Túl sok Magyarországi buliról nincs élményem bár nemrég lépttem fel Gyulán a Gyula City Massive on, ahol nagyon jó hangulat volt és igazán jól éreztem magam. Remélem sok helyre eljutok majd a jövőben Magyarországon.
InterjúMajom:Kikkel dolgoznál szívesen,akikkel még nem tetted? 
A 4. kérdésedre felsorolt csapatok/emberek mindegyikével plusz a román Parazitii vel. 
InterjúMajom:Szerinted fontos,hogy egy MC önmagát adja? 
Elengedhetettlen. Ez nem egy nyálas pop műfaj, itt nem más írja meg a szövegeket hanem az élet. Persze mindig vannak olyanok akik túlzásokba esnek, de a legfontosabb hogy a saját gondolataidat, világnézetedett vagy olyan dolgokat írj le egy dalban ami bassza a csőröd. Ettől lesz Mc az Mc.  
InterjúMajom:Te bítméker és MC is vagy.Hogy raksz össze egy alapot/szöveget,mi a metódus? 
Mr. Siid:Ez változó. Szövegeket szinte minden nap írok, amikor valami megihlet. Álltalában a negatív dolgok vannak rám nagyobb hatással, ahogy az majd az új lemezen hallható is lesz. Ezután vannak napok mikor eszembe jutt egy dallam és azt vagy megtudom valósítani vagy nem:) Egyszerű és nagyszerű. 
InterjúMajom:Erdélyben élsz,sok más magyar MC-hez hasonlóan.Milyen a kint élő magyar MC-k helyzete? 
Mr. Siid:Röviden fogok fogalmazni: SZAR! Semmi többet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki:)  
InterjúMajom:Hogy látod a magyar Hip-Hop helyzetét? 
Mr. Siid:Mivel egyre több és igényesebb a felhozatal látok benne jövőt.De erről talán pár év múlva többet fogok tudni mondani. 
InterjúMajom:Mit tanácsolnál azoknak,akik most kezdenének el a reppel foglalkozni? 
Mr. Siid:Kitartás, önkritika, nem kell sietni nem hajt a tatár:)  
 
InterjúMajom:Milyen a civil Siid,mit csinálsz a szabadidődben? 
Mr. Siid:Rengeteg mindennel foglalkozom, nem vagyok egy unatkozó típus. 2 helyen melózom, focizom, elnöke vagyok egy Ifjúsági civil szervezetnek, csavargok és agyalok hogy lehetne könnyen legálisan sok pénzt keresni:) 
InterjúMajom:Úgy hallottam készül a következő nagylemezed.Mit lehet erről tudni (közreműködők,producerek,érdekességek,stúdió)? 
Mr. Siid:Készül bizony gőzerővel, a hétvégén 3 dalt is pontra tettem. Annyira durva lesz hogy a lemez elpusztítja önmagát a lejátszótokba. A zenék nagy részét most is én szerkesztem, de dobb pár alapot Jégcsap,Madd Gein, Dying Star és Rucksack. A hangfelvételek a Budapesti Cultus Digital stúdióba rögzülnek ezúttal is, Kolláth Zsolti keze alatt.
A Közreműködők névsorát még nem szeretném felsorolni, nem akarok titkolózni de még én sem tudom pontosan kiket akarok meghívni a lemezre.  
InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak? 
 Mr. Siid:Legyetek rosszak, hallgassatok jó rap zenéket, égjenek a gagyi szarok.
InterjúMajom:Még valami,amit el akartál mondani? 
Mr. Siid:Én egy vadállat vagyok egy olyan világban ahol erőszakkal kényszerítik ránk a civilizációt.
InterjúMajom:Rendben,Siid.Köszönöm az interjút...:D  
Mr. Siid:Én örülük a felkeresésnek.Pacsi mindenkinek! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr932984006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása