InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

BéeS Interjú

2011.10.11. 12:56 InterjúMajom

 Mai alanyom a Bashful Sound és az Illegal Records tagja,BéeS! 

Hello,BéeS! 

 

Üdvözlet mindenkinek!

 

Kezdjük az alapoktól. Hogyan kezdtél el reppelni?

 

Már egész pici korom óta a HipHop zene rabja vagyok! A műfajt nem rég óta mindössze 2008 óta űzöm,ami úgy kezdődött, hogy a közép suliban Wrábi barátommal elkezdtünk szövegeket irogatni majd később született egy szerelmes szám ami már home stúdióban Just D barátom segítségével rögzítésre is került.

 

Miért pont BéeS? :D

 

Érdekes kérdés és elég gyakran kérdezik ezt tőlem. :) Kezdetben BS Sisi volt a művésznevem, de úgy éreztem váltani kell,mert túl ratyis név volt. A BS a BashfulSound formációt képviselte a nevem előtt! Így lett a BS-ből a BéeS :)

A legutóbbi lemezed a Végső Állomás nevet viseli. Milyen a visszhangja a cuccnak,mit lehet róla tudni,egyéb érdekességek? 

 

A Végső Állomás c. lemezem 2010.11.30. jelent meg. A megjelenés dátuma a barátnőmmel való évforduló időpontja és a lemez címe is neki szól! A lemezből 40 példány fogyott el mindössze, ami nem sok de nem vagyok telhetetlen, hiszen első megjelent cd révén ez nem is rossz:) 17 szám van a lemezen és ebből 4db remix. A beatmakerek nagy része jóbarátom mint pl.: Snip, Crappy, Gé, Kreph, eMboss, Luz,de legnagyobb arányban KillaKen bítek szerepelnek a lemezen!

 

Várhatunk a közeljövőben egy újabb BéeS albumot? 

 

Tervben van több lemez is ami perpillanat anyagi helyzetem miatt elhúzódik valószínűleg a jövő év elejére ha megéljük :D

A szóló lemezem címe Szúrós Szavak lesz, ami Snip barátom bitjeivel lesz összefonva kizárólag. Ezen kívül még egy BashfulSound lemez lesz kilátásban valószínűleg jövő év elején úgyszintén, és persze az Illegal cuccokon is rajta vagyunk,hogy minél több zajt dobjunk a  porondra.

Az Illegal Records tagja vagy. Hogy kerültél be ide? 

 

Az Illegal Rec. úgy alakult ki hogy Indept (Utcakultúra) spanommal dumáltuk, hogy kéne egy újítás a magyar rapbe, mert kizárólag csak pár brigád zenéje folyik mindenütt legyen az a Bloose, RTM vagy Garage. 

Gondoltuk megpróbáljuk hátha kilehet hozni valami újat. Megdumáltuk Bokival, ő is benne volt és összeszedtük a véleményünk szerint tehetséges fiatal előadókat, akik úgyszintén pozitívan fogadták az ötletet.

Szóval hamarosan pörögnek az Illegal cuccok a lejátszókban!

 

Nemrég jött ki egy klipp tőled,a Törj Ki! c. számból. Milyen volt a forgatás,és miért pont ebből a dalból lett a klipp? 

 

A forgatás jó hangulatú volt bár csak 3an voltunk ott mindössze. Párszor ment a para, hogy összeomlik a ház, amíg bent voltunk,ezért ott egy picit sietősebbre vettük a figurát:D A klip amúgy Hűvösvölgyben készült a végállomáson,illetve még egy-két romosabb helyen. Stámusz Dani haverom jól összedobta a már régóta ígért klipet,és ezért kijár neki az elismerés minden téren! Azért ezt a zenét választottam, mert úgy éreztem, hogy ennek a dalnak van a legtöbb mondanivalója az életről és arról, hogy mekkora trágyában él egész Magyarország. Illetve eMBoss-nak hála,egy elég ütős bít is volt hozzá:)

Lesz-e újabb klipp a közeljövőben?

 

Tervben van több klip is de ami a legközelebb esedékes az a BashfulSound - LoveStory c. dalhoz lesz.

Elég ütős zenére sikeredett mivel a felvételnél Wrábi és TG is nagyon kitett magáért + Python is kemény bítet pakolt a csapat alá!

 

Kiket tartasz tehetségesnek itthon? 

 

Rengeteg tehetség van de sajnos nehéz kitörni, mivel elég egyirányú az underground nevü utca!

Kit emelnék ki? Smilerzzz, Zűrzawar, Utcakultúra, de azaz igazság, hogy sorolhatnám reggelig. :)

 

Kikkel dolgoznál együtt,akikkel még nem tetted? 

 

Ezt úgyszintén sorolhatnám reggelig de pár példa: Káva, Essemm, Tkyd, Eckü, BSW, Day, stb...

De a legnagyobb sikert számomra egy Siska fít jelentené.

 

Mi a véleményed a magyar bulikról/közönségről? 

 

Olyan sok élményt vagy tapasztalatot még nem sikerült ezzel kapcsolatban szereznem, de pl. a legutóbbi HipHopStation party-n nagyon nagy volt a hangulat és minket, mint ismeretleneket is rendesen felspanolt a közönség, persze sajnos előfordul olyan party is ahol kevésbé nagy a siker...De a sikerért megkell dolgozni, nem jön az magától csak ritkán!

 

Mi a véleményed a magyar hiphopról? 

 

Itthon a HipHop nagyon jó, rengeteg a jó előadó, beatmaker, beatbox-os,viszont az a probléma, hogy a kisebb előadóknak kevés a lehetősége arra,hogy feljebb jusson a ranglétrán.

 

Rajta leszel-e most valaki készülő lemezén? 

 

Igen tervben van pár lemez amin elméletileg megjelenek én is, pl.: Asthma, Utcakultúra, Breezen,de ezek még távlati dolgok egyenlőre.

Min dolgozol éppen? 

 

A szóló illetve a csapat lemezen,plusz ugyebár a közreműködéseken.Tervben van közös nóta sok emberrel,pl. MP spanom, Utcaká, RZ, Tíkéj, BLR de ezek akkor lesznek valósak,hamár mindegyik félről rögzítve lesznek a dolgok:)

 

Ha kifognád az aranyhalat, mi lenne a 3 kívánságod? 

 

Azt, hogy M.O. lábaljon ki a válságból mindentéren, rendeződjön az országunk helyzete és minden ember szívesen éljen itt és ne keljen elmenekülnie minél előbb, hogy élni hagyják. Nekem ez az egy is elég lenne ha teljesülne!

 

Milyen a civil BéeS, mit csinálsz szabadidődben? 

 

Dolgozom. :) Lakásfelújításokat vállalok édesapámmal. Festés, tapétázás, mázolás stb.

Illetve rengeteget vagyok a barátnőmmel, akit nagyon szeretek + előszeretettel hódolok 

másik nagy szerelmemnek a focinak. Ja és persze az alkohol mámorát se felejtsük ki :D

 

Üzenet az olvasóknak? 

 

Ti vagytok a legjobbak! ;)

 

Bármi,ami kimaradt,de el akartál mondani? 

 

Köszönet mindenkinek aki támogatott és megvette a lemezemet az eredeti formában!

A lemez még kapható a Hanyag Eleganciában Norbinál!:)

 

Lehetőséged van Bigup-ot küldeni. Ki(k)nek szóljon ez? 

 

A hangmérnökömnek mindenféle képpen Kolláth Zsoltinak a Cultus Digital-ba, illetve a családomnak és mindenkinek aki segített az eddigi munkáimban, és nem felejtem el aki nélkül nem lenne kézzelfogható a lemezem, Mitró Gyuri barátomnak!

 

BéeS,köszönöm az interjút! :)

 

Én köszönöm, Respekt oda! ;) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr483294741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása