InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Zűrzawar Interjú

2012.01.24. 17:40 InterjúMajom

 Mai vendégeim Snip és Deck,azaz a Zűrzawar csapata! :) 

Sziasztok,srácok! :) 

 

Zűrzawar:Helló, Sziasztok!

 

 

Kezdjük az alapoktól.Hogyan kezdődött nálatok a reppesdi? 

 

Snip: Húha! Igazából nálam az egész úgy 4-5 éve kezdődött. Mint minden kissrác mentem a bátyám után, azt hallgattam amit ő (nevet).Aztán egyik nap egy haverja, már nem is tudom mi okból, de mutatott egy rap zenét, ami megtetszett. Keresgéltem, kutattam és végül csak leragadtam a stílusban. Alapjában véve ezután, és ennek hatására kezdtem el az egészet.

 

Deck:Kb. 13 voltam, amikor Snip beköltözött az utcánkba. Majdnem szomszédok voltunk..együt lógtunk mindennap, egyszer pedig rákattantunk egy trekkre..onnantól nem volt más...(nevet)

 

 

Miért pont ez a nevetek? 

 

Snip: Ezt a nevet, az első közös számunk ('Gondold végig') felvétele után találtuk ki. Épp hazafelé tartottunk és Gergő (Deck) felvetett egy menő ötletet.

 

Deck: Vágod, borsodiak vagyunk itt elég sok a zűr...innen adódóan lettünk Zűrzawar. War mint háború. Ez amolyan, kis szójáték.. (nevet)

 

Sok dalotok jött már ki, de lemez még nincs. Várható a közeljövőben? 

 

Deck: Jajaja...tervezzük, hogy nyárra már kidobunk valamit.

 

Snip: Sokat gondolkoztunk már az albumon, és csinálgatjuk is, hogy mikorra lesz meg, azt nem tudni. Mivel bemutatkozó album,szeretnénk a legjobbat mindenképp. Gyakran törlünk ki olyan zenéket, amiről azt gondoljuk, hogy ez kevés. 

 

 

Klippen nem gondolkoztok?

 

Deck: Úgy gondoljuk, hogy a klip még túl korai lenne. Nem vágnak hozzá elegen.

 

Snip: Pontosan...Később tuti lesz majd valami, és persze nyilván felmerül, hogy de jó lenne, de ettől tovább ez a dolog sosem megy.Ami nem is baj..Van még időnk. (nevet)

 

 

Kiket tartotok tehetségesnek itthon? 

 

Deck: Számomra: Bom, Fura és Essemm, akik viszik MO-n az egészet. Spanjaink közül pedig a Szavak Ereje, és a Szérum, akik tuti sokra viszik.

 

Snip: Szerintem nagyon sok tehetséges arc van. Mindenek előtt, nagy pacsi Everestnek, aki nagyon sokat segített nekünk eddig is!Mindenkit hosszú lenne felsorolni, de megemlítenék én is néhányat akik ügyesek. Például a Szavak ereje, Szérum, Duplaszett,de van egy srác, aki csak alapokat csinál,aki mellesleg barcikai, és nagyon jó haverunk Ő a Snapp. Érdemes rá odafigyelni! Persze vannak még sokan..Azért úgymond 'fiatalokat' említettem meg, mert a 'nagyokat' már vágják renegtegen..

 

 

Mi a véleményetek a magyar bulikról/közönségről? 

 

Deck: Ez megosztó dolog...Van ahol nagyon nagy formák az emberek, de van ahol putri. Hála istennek putriba ritkán vagyunk.. (nevet)

 

Snip: Lényegében igen..változó a dolog, volt ilyen is, olyan is, de mi általában mindenhol jól érezzük magunkat, és velünk együtt a közönség is..független attól, hogy kevesen vagy sokan vannak.

 

Mi a véleményetek a magyar hiphopról és min változtatnátok? 

 

Snip: Némi problémám a hallgatósággal van. Az a baj, hogy nem nyitottak az új dologra, és könnyen ítélnek úgy, ahogy teszik azt hazai kedvenceik is. Például, ha egy híresebb személy, akit szeretnek, azt mondja valaki cuccára, hogy ez jó, akkor az a közönség számára is jó. Ha nem foglalkozik veled senki, akit vágnak, akkor kisebb az esélye, hogy veled is foglalkozzanak. A másik probléma pedig, hogy az egész magyar hiphop széthúz. Nincs semmiféle összetartás, mindenki a saját érdekeit figyeli.

 

Deck: Én nem igazán foglalkozom a magyar reppesekkel..Mindenki bífeskedik, mindenki gengszterkedik...nekem ez sok. (nevet)

 

 

Hogyan írtok meg egy szöveget, mi a metódus? 

 

Deck: Először megvan a bít..Ha nem ránt be, akkor kuka, ha beránt, akkor csak ömlik a szöveg..ennyi.

 

Snip: Ha kapunk, vagy csinálunk egy beat-et és beránt, akkor jóformán egyből írni kezdünk rá. Nyilvánvalóan, minél jobban visz a zene,annál jobb szöveget tudunk rá írni. Úgy a jó, ha jön magától, nem kell eröltetni, az szinte felesleges. Fontos, hogy mindig először a zene legyen meg, bár sokan szokták úgy, hogy van egy szöveg és arra keresnek zenét, de úgy szerintem nehezebb, és nem biztos,hogy eredményes. Hiába van egy jól eltalált téma, amit egy random zenére megírtak, ha nem kap vagy csinál az illető hozzá legalább annyira jó alapot, mint az eredeti, akkor biztos, hogy nem lesz olyan jó, mint amit várt. Sőt, gyakran lehet jobb zene van rá, mint amire megírta, de mégsem jön ki úgy az egész.

 

Mondjatok 5 MC-t, akik nagy hatással voltak rátok? 

 

Deck: Itthonról: Bom, Fura, Essemm, kintről: Methodman és ODB.

 

Snip: Akik rám akkor hatással voltak, azokat nagyrészt, nem is tudom miért, de nem nagyon hallgatom. Pont ezért nem is mondanék nevet,mert nem szeretném, ha félreértés lenne ebből, semmi bajom velük, csak úgymond 'leszoktam' róluk. (nevet) Mostanában akik munkája hatással van rám, azok főként külföldiek. Persze van magyarok közt is, akire azt mondom, hogy igen ilyen jó lenne, de muszáj egyedit hozni, ezért ezt félre kell tennem. Külföldről: Snowgoons, Non Phixion, AOTP és Jedi Mind Tricks akik nagyon. Beatekben pedig Al' Tarba és Apollo Brown.

 

 

Mindketten csináltok bíteket. Eladásra szántok-e zenét? 

 

Deck: Simán.

 

Snip: Mostanában nálam nagyon ritka. Leginkább csak simán odaadok pár zenét azoknak, akikkel olyan kapcsolatban állok.

 

Ha kifognátok az aranyhalat, mi lenne a 3 kívánságotok? 

 

Deck: Ember..(nevet) Tuti valami természetfelettit...Kiüríthetetlen sörösüveget..Örökboldogságot..Meg olyan csajt, aki nem kamuzik. (nevet)

 

Snip: Mégtöbb aranyhalat..(nevet) Viccen kívül csupa alap dolgot. Pénzt, boldogságot és egészséget.

 

 

Milyen a civil Snip és Deck, mit csináltok szabadidőtökben? 

 

Deck: Suliba járok, hazajövök, kb ez hétköznap. Hétvégén pacsizunk a srácokkal, megiszunk 1-2 sört..mint mások. (nevet)

 

Snip: Még én is tanulok, ha van időm akkor zenélgetek, meg persze a barátaimmal töltöm a szabadidőm.

 

Üzenet az olvasóknak? 

 

Zűrzawar:Köszi mindenkinek, aki eddig és ez után is figyelemmel kiséri a munkánkat, aki pedig eddig nem tette, azt arra kérjük, hogy legalább egy pillantást vessen ránk. 

 

 

Bigup-ot kiknek küldtök? 

 

Snip: Barátainknak, Snappnek, Szavak Erejének, Szérumnak, Duplaszettnek, Láthatatlanoknak, Antalnak, Telepátiának és minden olvasónak!

 

Deck: Minden formának, aki valamilyen szinten támogat minket, a spanjainknak, és akikkel együt zenélünk (Snapp, Szavak Ereje, Szérum).

 

 

Srácok, köszönöm az interjút! :) 

 

Zűrzawar:Mi köszönjük szépen! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr283744682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása