InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

KTS Neflim Interjú

2012.06.08. 19:47 InterjúMajom

Mai alanyom a Kötelék '67 krúból ismert KTS Neflim.Lesz szó múltról,produceri munkáiról és minden egyébről.Olvasd tovább!

InterjúMajom:Hello,KTS!
KTS Neflim:Sziasztok !


InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól.Hogyan jött nálad képbe a repp?
KTS Neflim:Ez körülbelül 11 éves koromban történhetett. Beletartozik a képbe, hogy nagyapám költő volt, a szüleim pedig főállásban zenészek. Mivel ebben nőttem fel úgy éreztem, hogy valami zenei dologgal nekem is foglalkoznom kell, és mikor meghallottam az első repp zenét az életemben (Anonim MC - Ha már) nagyon elnyerte a tetszésemet, és gondoltam "miért ne próbáljam meg Én is ?" Akkor kezdtem el szövegeket írogatni.

InterjúMajom:Miért pont a repp?
KTS Neflim:Számomra a repp az egyetlen olyan műfaj amiben az ember az érzéseit egy az egyben tudja közvetíteni a hallgató felé, nincsen kötöttség, teljesen eggyé lehet válni a muzsikával. Ez sajnos a zenei "piacon" sok helyről hiányzik.


InterjúMajom:A KTS Neflim nem éppen egy szokványos név.Honnan jött?
KTS Neflim:A KTS a KAtarSIS rövidítése mely a régi "művésznevemre" vonatkoztatható vissza, akkor még a KAtarSIS BlaseR néven űztem az ipart... már ha azt lehetett annak nevezni. (nevetés) A Neflim pedig a latin Nefilim szóból származik ami Bukott angyalt jelent (többek között).  

InterjúMajom:A Kötelék '67 kiadó alapító tagja vagy. Hogy jött az ötlet egy kiadó megalapításához és milyen szempont alapján válogattad be a tagokat?
KTS Neflim:Igazából a Kötelék 67' egy előző kiadó szétszakadásakor jött létre. (ez a 67 szoba volt) Gyakorlatilag  megfeleződött a csapat, így közös döntés alapján, úgy döntöttünk, hogy folytatjuk amit elkezdtünk csak kis név váltással. Így 5-en voltunk (a FairPlay, KitchenGetTack, illetve jómagam) ezután csatlakozott Banger Tunes akit Betkó barátom jóvoltából ismerhettünk meg. Szempont... hmm... "Jó zenéket csinál a srác, civilbe is egy nagyon rendes gyerek. Közénk való !"    

InterjúMajom:KTS album nincs még eddig.Van tervben?
KTS Neflim:Valójában van már egy KTS album ami a tavalyi évben jelent meg ez a KTS Neflim - Project LP. Amint a nevén is látszik ez csak szárnypróbálgatás volt, egy Homemade jellegű albumról van szó ami 99% bootleg, de a szövegek sok helyen a mai napig megállják a helyüket. Ha valakit érdekel még megtalálható a neten.
Van tervben 2 lemezem is. Az egyik egy szóló album, a másik pedig egy produceri lemez. Egyenlőre a többi maradjon titok.


InterjúMajom:Klippben nem gondolkozol?
KTS Neflim:Folyton abban gondolkozok, de amikor jön egy ötlet vagy elkészül egy zene amit videóklippnek szánok egyből elvetem, mert tudom magamról, hogy tudok jobbat. Ha egyszer készül klippem a legtöbbet akarom kihozni belőle. 

InterjúMajom:Mi a véleményed a magyar bulikról/közönségről?
KTS Neflim:Biztos hallottad már azt a mondatot, hogy "Fontos a jó közönség." Ez így van, az előadónak a közönség elképesztő adrenalin löketet tud adni ha éppen megőrülnek és tombolnak a zenéjére, és szerencsére ebből ahogy elnézem és érzékelem nem szokott hiány lenni.
A bulikkal kapcsolatban elég borúlátó vagyok mint előadó. Ezt főleg a szegedi viszonylatokra értem, mert nem igazán hagynak teret az újaknak amit egyrészről megértek másrészről meg nem, de erről nem beszélnék többet mert lemenne a nap mire befejezném. (nevetés)   



InterjúMajom:Mi a véleményed a magyar hiphopról és min változtatnál?
KTS Neflim:Fúú ez egy nehéz kérdés, alapjáraton semmi bajom a magyar hiphoppal maximum annyi, hogy lehetnénk közvetlenebbek egymás felé mi előadók Mind az újak, mind a régiek, és nem kéne félteni azt a bizonyos helyet, mert amit az ember egyszer már letett az asztalra nem igazán szokott le esni onnan. Ezekről a kispályás egyszer MC-kről meg nem beszélnék mert csak feleslegesen koptatnám a nyelvem, más már úgy is elmondta amit Én is gondolok.

InterjúMajom:Kiket tartasz tehetségesnek itthon?
KTS Neflim:FairPlay
KitchenGetTack
Lost Minds
Nomagróf
Tkyd
És még sorolhatnám...


InterjúMajom:Bíteket is csinálsz.Eladásra szánsz-e zenét?
KTS Neflim:Természetesen vannak eladó alapzenéim amit Brazz Angelz Beatz néven publikálok.Be lehet őket csekkolni itt:soundcloud.com/ktsneflim

InterjúMajom:Mondj 5 MC-t/bítmékert,akik nagy hatással vannak/voltak rád!
KTS Neflim:Anno Domini (nem a csapat, hanem a beatmaker)
Kritikal
Tkyd
Deego
Snowgoons


InterjúMajom:Hogyan írsz meg egy bítet/szöveget,mi a metódus?
KTS Neflim:Szöveget az éppen aktuális lelkiállapotomnak megfelelően írom. Ez dönti el, hogy miről szóljon, illetve, hogy mennyire legyen heves.
Bítet is hasonlóan csinálok azzal a kivétellel, hogy mikor mintázok egyértelműen olyat csinálok ami jobban megfog, illetve amiből a legtöbbet lehet kihozni.  



InterjúMajom:Rajta leszel-e valaki készülő cuccán?

KTS Neflim:Szöveggel:

A Tiéden,
Elméletben lesz egy Knozah B féle válogatáslemez is amin rajta leszek
Egyéb közreműködések

Beat-tel:

Lost Minds nagylemez
KRITIKAL nagylemez
Egyéb szóló dalok.


InterjúMajom:Nem érdekel kire/mire,de te eljársz szavazni?
KTS Neflim:Ha olyan dologról kell szavazni ami nagy mértékben az érdekeimet védi/szolgálja természetesen eljárok szavazni, de kis piti dolgokkal nem foglalkozom.

 InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod?
KTS Neflim:Egy Fullos  stúdió felszerelés, egy normális lány, és örök sör (nevetés)

 InterjúMajom:Milyen a civil KTS,mit csinálsz szabadidődben?
KTS Neflim:Beateket csinálok ez teszi ki a napjaim nagy százalékát. Megyek a dolgom után, ha elfáradok beülök valahova 1-2 sörre a barátaimmal.
Illetve ezeken túl próbálom az időmet minél változatosabban tölteni, de a vége mindig az, hogy leragadok a PlayStation előtt. (nevetés)



InterjúMajom:Tervek a jövőre?
KTS Neflim:Az van sok, de ami a legfontosabb, hogy haladjak a zenékkel, fejlődjek.

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?
KTS Neflim:Hallgassátok azt ami a Köteléktől jön, és legyetek ráhangolódva a Brazz Angelz-re. (nevet)

InterjúMajom:Mit tanácsolnál annak,aki most kezdene el a reppel foglalkozni?


KTS Neflim:1: Mindenképpen határozza el azt, hogy most csak fellángolást érez, vagy komolyan akarja csinálni.
2: Nem kell foglalkozni a negatívval, a cél a fejlődés.
3: a 2-es (nevetés)


InterjúMajom:Bigup-ot kiknek küldesz?
KTS Neflim:A KGT-nek a FairPlaynek, Banger Tunes cimborámnak, a Lost Mindsnak.
És természetesen a közönségnek akik hallgatnak minket.


InterjúMajom:KTS,köszönöm az interjút!
KTS Neflim:Én köszönöm, Béke


 

 

KTS Neflim/Brazz Angelz Beatz Facebook:www.facebook.com/ktsneflim 

KTS Neflim/Brazz Angelz Beatz SoundCloud:soundcloud.com/ktsneflim

Kötelék '67 Facebook:www.facebook.com/Kotelek67

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr54574197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása