InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

RebelO Interjú

2012.06.08. 15:49 InterjúMajom

Mai alanyaim a BASIK kiadóból ismert duó,a RebelO.SLA-val és Skill-el beszélgetünk a múltról,a jelenről,jövőről és mindenről,amit tudni érdemes róluk.Olvass tovább!

InterjúMajom:Hello,srácok!
RebelO: Yo!

InterjúMajom:Elég rég volt már,mikor beszéltem veletek (külön-külön).Egy gyors helyzetjelentést kérnék.Kivel mi történt az elmúlt hónapokban,mi az,amit érdemes tudni?
RebelO: Egy kisebb szünet volt a közös munkában, 1-2 hónapig különböző okok miatt nem tudtunk haladni a RebelO projekttel,fura, de kijelenthetjük hogy ez mégjobban a fejlődésünket segítette. Míg SLA a maga csendességében, inkognitóban nyomatta, addig Skill a szóló cuccaival foglalkozott, valamint a Twoszok cuccokat helyezte előtérbe Dimenzióval.Februárban ismét minden a régi kerékvágásban folytatódott, azóta aktivitás jellemzi a krút.

InterjúMajom:Skill Walker megcsinálta az első klippjét nemrég,a REST presents SLA lemezről is meg lett filmesítve 2 dal.RebelObama klipp nincs tervben?
RebelO: A SkillW klipp, mindenképp egy mérföldkő a csapatnál, nagyobb nézettséget produkált mint az eddigi dolgaink, meglepően sok pozitív vélemény és csak 1-2 dislike.
RebelO Official Video a nyár folyamán kerülhet megjelenésre, dolgozunk rajta, amit elmondhatunk róla az hogy valószínűleg Everest zene lesz alatta, és Varga Mátét bízzuk meg az elkészítésével.


InterjúMajom:RebelObama fellépés a láthatáron?
RebelO: Eddig csak hazai környezetben volt RebelO fellépés, viszont szívesen megyünk bárhova fellépni, elég pénztárcabarát áron. Várunk minden lehetőséget!
A fellépéssel kapcsolatos ügyeinket Szilágyi "Pórés" János kezeli keressétek fel őt ha kérdésetek van ezzel kapcsolatban.
Szilágyi János:
http://www.facebook.com/szilagyij1



InterjúMajom:Ti kiket tartotok tehetségesnek itthon?
RebelO:Ugyan nem tartózkodik Magyarországon, de Dimenzió-t említenénk meg.A barátság évek óta töretlen vele, a szövegei nincsenek túlbonyolítva, de ahogy elétek tálalja az mindig nagyon betalál.

InterjúMajom:Van-e olyan előadó/csapat,akivel szerettetek volna együtt dolgozni,de ez a mai napig nem sikerült?
RebelO: Egyenlőre csak a Basik-es tagokkal működünk közre, valamint barátokkal és akivel jó a kapcsolatunk.
Szeretnénk elkerülni az olyan helyzeteket, amiből az jönne le bárkinek is, hogy más hátán akarunk felmászni.



InterjúMajom:Vonatkoztassunk el kicsit a RebelO-tól.Milyen durranásokra készül idén a BASIK,milyen projectek vannak tervben?
RebelO: Folyamatosan bővül a paletta, de nagyon fontos hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására.SkillWalker & Drama projekt elég lassan halad, a következő Basik kiadvány a REST presents SLA + lesz.Dimenzió is elkezdett dolgozni a szóló lemezén de hogy idén kész lesz e azt még nem tudjuk.Számításaink szerint 4 videoklip fog napvilágot látni a Basik neve alatt méghozzá két darab SLA, egy RebelO valamint egy Trix. 

InterjúMajom:Sok RebelObama trekk van fennt a világhálón.Melyik szám a kedvencetek (már,ha van ilyen)?
RebelO: DBC! 



InterjúMajom:Úgy tudom,lemez is tervben van.Hogy áll jelenleg a munka vele?
RebelO:2013-ban érkezhet egy nagyon tudatosan felépített RebelO lemez.

InterjúMajom:Hogyan írtok meg egy szöveget,mi a metódus?
RebelO: Erre két válaszlehetőséggel is tudunk szolgálni:

    1. Pofátlan módon lehúzunk valakit egy zenével, a témát kitaláljuk és megírjuk.
    2. Pofátlan módon lehúzunk valakit egy zenével, veszünk 15 darab 100 ft-os sört, kinézünk az erkélyünkre, és megírjuk közösen majd fel is vesszük.




InterjúMajom:Mit tanácsolnátok annak,aki most kezdene el a reppel foglalkozni?
RebelO: Mindenki járja ki a saját útját, próbáljon valami egyedit dobni.
Ne bombázza szét a kezdetleges dolgokkal a youtube-ot, fejlődjön.
Hallgasson RebelO-t! (nevetés).


InterjúMajom:Tervek a jövőre?
RebelO: A Basik mint kiadó totális befuttatása!

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?
RebelO: Ha tetszik amit csinálunk, baszassátok a zenéket, mutassátok meg anyunak, apunak, csinos huginak, csinos nővérkének.Csekkoljatok minket fészbúkon, meg ahol tudtok, mi pedig megpróbáljuk a hozzánk fűzött reményt teljesíteni.



InterjúMajom:Bigup-ot kiknek küldtök?
RebelO: Basik, Warning, Garizon, Still Bros, Pórés, Antal & Zorrkó,Everest.

InterjúMajom:SLA,Skill Walker,köszönöm az interjút!
RebelO: Köszönjük a lehetőséget! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr904573872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása