InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Bigas Interjú

2013.02.20. 10:18 InterjúMajom

Mai alanyom a Földalatti Fúzió és a Dinamik csapatát erősítő Bigas.Lesz szó a Földalatti Fúzió lemezről,szóló cuccokról és sok minden másról,ne maradjatok le róla! :D  

InterjúMajom:Hello,Bigas!Kezdjük az alapoktól.Hogyan kerültél bele a rap világába és miért pont a rap?

Bigas:Szia!Fhú igazából olyan környéken nőttem fel,ahol a nálam idősebb korosztály ebbe a rap világba mozgott. Tudod,mindenkin láttam a fullcapet,mindenki bő ruhába tolta meg bandáztak. Nagyon bejött ez az életstílus és egyszer csak meghallottam a TV-ben Eminemet.Na,ott kezdődött el az,hogy ezt csinálnom kell.Elkezdtem beleásni magam a dolgokba,utána jártam a szegedi előadók kik lehetnek,és elkezdtem megszerezni a cuccaikat.Az első ilyenek voltak a ASK,Déli Front, Dj Kwikka(R.I.P.) ez a két utóbbi név sokat jelent nekem hisz egy környéken nőttünk fel.

InterjúMajom:Tagja vagy a Földalatti Fúzió csapatnak,egy lemez van a hátatok mögött.Elégedett vagy az eredménnyel?

Bigas:Igen a "Stigma LP". Soha semmivel nem vagyok megelégedve,szerintem egy színes lemezt sikerült összehozni amin van komoly hangvételű zene,van picit poénosabb és a tőlünk megszokott mocskos utca zene.A visszajelzések jók voltak,tetszett az embereknek ez a kis bemutatkozó cucc és a promo video is amit Stan meg az Ész tesóknak nagyon köszönünk!Vannak itt még tervek a jövőre nézve új lemez stb...de ez szigorúan bizalmas(nevet).


InterjúMajom:Bigas szólólemezt várhatunk-e a közeljövőben?

Bigas:Igen,várható lesz egy lemez.Szeretnék rá közreműködőket,olyan embereket,akiket tisztelek a zenei tevékenységük miatt.Kezd körvonalazódni az egész,pár zene rögzítve is van már rá,de ez egyáltalán nem lesz elsietve,valószínűleg jövőre fog napvilágot látni.
 
InterjúMajom:Legutóbbi klippedet a Katona dolog c. dalodból forgattátok.Mennyi ideig tartott a forgatás,milyen hangulatban,egyéb érdekességek?

Bigas:A forgatás elég jó hangulatban történt,bár picit felbaszott hogy hideg volt,vagy mikor hatszor kellett újravenni egy helyszínen és mindig vissza kellett menni,mikor a következő placcon voltunk.Kis híján rendőrt hívtak ránk,mert kiderült,hogy magánterületen forgatunk,plusz megtámadott minket egy kibaszott őzike ami közelről kurvafélelmetes (nevet).               



 
InterjúMajom:Lesz-e klipp még tőled a közeljövőben?

Bigas:Igen lesz,tervezünk még klippet,egy olyan zenéhez,ami az új lemezemen lesz hallható,plusz kaptam felkérést közös kliphez is,szóval "megy a gőzös,megy a gőzös Kanizsára" (nevet).Tehát elindult pár folyamat.
 
InterjúMajom:Mi a véleményed a magyar hip-hop közegről,bulikról,közönségről?

Bigas:A magyar közeg,bárki bármit mond,egy szar.Mindenki a másik hátán mászik fel,vicces ahogy mindenki szopja a másiknak a faszát a hírnévért,egy közös zenéért,ahogy fészbukon írogatják,hogy "papa,tesó,testvérem,barátom".Nagyon nincsenek képbe az emberek a szavak jelentésével.Én egy kezemen megtudom számolni kik azok,akikre testvéreimként tekintek.A bulikkal kapcsolatban nem panaszkodom,folyamatosan havi,két havi szinten keresnek meg minket.Bírom a közönséget,mindig csápolnak és mindig bíztatnak,ők tartanak életben!Innen is üdvözlök mindenkit!!!


InterjúMajom:Hol láthatunk téged legközelebb fellépni és mikor?

Bigas:Március 16-án Szarvason a Told a májkot 2013 elődöntőjén.A többi passz,mivel nem kuncsorgok,mint a többi kutya hogy hívjanak fellépni. Aki akarja,hogy ott toljam/toljuk a rappet,az felkeres.
 
InterjúMajom:Milyen a civil Bigas,mit csinálsz szabadidődben?

Bigas:Sokat vagyok a barátnőmmel,aki nagyon fontos számomra!Azon kívül épp egészséges életmódot folytatok bazzeg,még futni is eljárok,esküszöm (nevet).Dolgozok,ha épp van meló,aztán szeptembertől megyek cukrászatot tanulni.                   




InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod?

Bigas:1. Fogják fel,amit a zenében mondok,ne csak hallgassák.
          2. Soha se változzak,maradjak olyan,aki vagyok.
          3. Nem gazdagságot kérnék,csak ne legyen anyagi problémám,ami valljunk be,minden második családban gond.


InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?

Bigas:Ti tartotok életben, miattatok csinálom!
 
InterjúMajom:BigUp-ot kiknek küldesz?

Bigas:Az egész DINAMIK kiadómnak,Tay-nak,a KGT-nek,Mishop-nak,Bellow-nak, MH-ra mindenkinek és az összes spanomnak!
 
InterjúMajom:Bigas,köszönöm az interjút!

Bigas:Én köszönöm és vigyázz magadra!!              

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr775093594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása