InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Jereván Zoo Interjú

2012.01.08. 15:29 InterjúMajom

A Jereván Zoo csapatát nem olyan régóta ismerhetitek.Idén jelent meg első albumuk,a Royal Premium,melynek producere Essemm volt.A srácokkkal beszélgettem a múltról,a Premiumról és a jövőbeli tervekről. 

 

InterjúMajom:Hello,srácok!  

 

Sheriff:Béke! 

 

Chef:Hellocsáá! 

 

InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól.Hogyan kezdődött nálatok a reppesdi?  

 

Sheriff:Unatkoztunk!Meg amúgy is,manapság mindenki reppel,gondoltuk akkor háá mi is (nevet). 

 

Chef:Elképesztöen tehetségesek voltunk midnenben,ami nem hétköznapi témakör és rájöttünk,hogy a vérünkben van ez is.Én spirituális okokbol verseket írtam és foglalkoztatott a gondolat,hogy könyvet irjak.Aztán gondoltam zenével együtt több emberhez eljut fogyaszthatobb formában.Sok volt a habiszti elöadó és arra jutottunk,valakinek rendet kell tenni. 

 

InterjúMajom:Hogyan találkoztatok és miért döntöttetek úgy,hogy együtt toljátok?  

 

Sheriff:A nemibeteg gondozóban 96ban (nevet).Nem,igazából a mi telepünkön nagyon sok gang volt,van még most is és ugye eleinte nem is ismertük egymást,teljesen más klikkekben mozogtunk,én láttam a Chef korai rajzait,tegeit,aztán a kétezres évek elején összebratyiztunk,kölcsön adtam neki egy medál of honor cédét és azóta nem tudom levakarni magamról!Az van,hogy mindent eszembe jutatta,amik történtek velünk közben!! mindegy is! 

 

Chef:Találkozásunk homályba veszik...összemosódtunk,ahogy a brigádjaink összeolvadtak.De körülbelül az elsö percektöl fogva tudtuk,hogy együtt fogjuk adagolni a reppet.Nyilvánvaló volt. 

InterjúMajom: Az eddigi egyetlen Jereván Zoo album a Royal Premium névre hallgat.Milyen hangulatban telt a lemezfelvétel,egyéb kulisszatitkok? 

 

Sheriff:Remek hangulatú volt,mindig lazáztunk,nevetgéltünk,eszegettünk,kiidegeltük a Tomit (Essemm),néha már örült ha hazamentünk. 

 

Chef:A lemezfelvétel gusztustalanul jó hangulatban telt Kapuváron.Nagyokat hahotáztunk és forro kakaót ittunk,kirakóztunk és sokat fogócskáztunk a szünetekben.Költséges volt. 

 

InterjúMajom: Hogyan spanoltatok össze Essemmel,és hogy került sor a közös trekkekre?  

 

Sheriff:RA által,mikor a Krekket vették fel anno!Sokat lógtunk együtt,mikor Essemm itt élt hónapokig a felvételek miatt!Szeretjük egymást,sok a közös dolog bennünk!!Meg hát ismert, tudod menő!Csinálni kelett vele is zenét,tudod! (nevet) 

 

Chef:Kicsi itt a körzet,nagyjából vágtuk egymást.Sheriffel ők barátok voltak régebbröl.Az én anyukám és Essemm anyukája pedig munkatársak.RA -t pedig én is ismertem,mivel akkoriban sopronban lakott,így adott volt,hogy előbb-utóbb összeérnek a szálak.És igy is lett. 

 

InterjúMajom:Milyen a visszhangja egyébként a cuccnak?  

 

Sheriff:Én nemtudom (nevet). 

 

Chef:A környezetünk visszhangja érdekel csak minket igazábol.Az kezdettől fogva pozitiv volt,akkor is mikor nem reppeltünk.

InterjúMajom:Klippet nem terveztek a lemezről?  

 

Sheriff:Áááá,de nem ám (nevet). 

 

Chef:.Tervezünk mindent általában...aztán ébredés. 

 

InterjúMajom:Mi a véleményetek a magyar bulikról/közönségről?  

 

Sheriff:Évről évre egyre értetebb,jobb,fantasztikusabb,az emberek talán rájönnek,hogy nem a lányimádó félbuzik a jók (nevet).Értesz?Kisvárosban élve ez nekünk sokkal jobban lejön itt, egy 200 fös buli már orgazmus!!Imádjuk a közönséget,ők is minket!  

 

Chef:Nem járok szinte sehova,csak ahol spanok lépnek fel.Így nemigen tudok véleményt mondani.Szívesebben hallgatom meg otthon a magam módján,mint 200 tinigengszter között,amit szeretek. 

 

InterjúMajom:Mi a véleményetek a magyar hiphopról?  

 

Sheriff:Túl összetett nekem ez a kérdés!Nem szeretnék állást foglalni. 

 

Chef:Essemm,Süti,RA,Bankos,NKS,Steve.Nekem ez a magyar hiphop. 

 

InterjúMajom:Mit tanácsolnátok annak,aki most venné fel a mikrofont?  

 

Sheriff:Szarj le mindenkit és járdd a saját utad,bármerre vigyen is!Ja,meg sokszor hallgasd meg a Wu-Forever disc 2. 1. es tracket!Hááá 

 

Chef:Rajzolj inkább... 

 

InterjúMajom:Hogyan írtok meg egy szöveget,mi a metódus?  

 

Sheriff:Én nem törődöm ilyenekkel,zenére írom kizárólag,nem szoktam csak úgy irkálni. 

 

Chef:Folyamatosan írok évek óta.Minden nap jegyzetelek valamit,van hogy kész szövegeket írok,néha csak gondolatokat.Később ezekből válogatok és alakitom a zenére vagy egyszerűen egy adott zenére írok,ami jön. 

 

InterjúMajom:Hol léptek fel a közeljövőben?  

 

Sheriff:Fogalmam sincs,a Chef intéz minden ilyesmit,mert én beszámíthatatlan vagyok (nevet). 

 

Chef:Fogalmam sincs...Gyakorlatilag minden nap fellépünk. 

 

InterjúMajom:Ha kifognátok az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságotok?  

 

Sheriff:Nem akarjátok ti azt tudni (nevet). 

 

Chef:Az első kivánságom az lenne,hogy a Sheriff ne kivánhasson.2.sok pénz.Harmadikon meg töprengenék kurva gazdagon (nevet). 

 

InterjúMajom:Milyen a civil Chef és Sheriff,mit csináltok szabadidőtökben?  

 

Sheriff:Én évekig szervezetten bünőztem,újabban már csak a nőknek élek,szeretek legózni is (nevet). 

 

Chef:Aki végighallgatta a Premiumot és felfogta,amiről szó van,az megközelítőleg tudja, milyen a civil életünk.Szabadidőnkben megéljük,amiről beszélünk. 

 

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?  

 

Sheriff:Kitartás,hamarosan itt az itélet napja! 

 

Chef:Köszönjük,hogy ennyien hallgatjátok a cuccot.Terjesszétek és örüljetek neki!Próbáljátok megbecsülni,hogy van olyan utcazene is,ami nem az íróasztal mellől jön!legyetek résen és álljatok ki magatokért! 

 

InterjúMajom: Bármi,ami kimaradt?  

 

Sheriff:Kösz,hogy megkerestél! 

 

Chef:.Köszönjük Essemm-nek az idejét és az energiát,amit velünk együtt aprított a Premiumba és köszönjük barátunknak,Dfreak-nek az albumra a 2 alapot,amit csinált. 

 

InterjúMajom:Bigup-ot kiknek küldtök?  

 

Sheriff:Tyűűűűhűűűű,kollektív az egész Jereone Ghetto Boys-nak,a régi firkász csapatoknak,a városunkból anyunak,apunak,tesómnak,az egyetlennek,minden hányatatott sorsú gyermeknek, minden bünözőnek,prostinak,minden ismerősnek,akiket mi ismerünk és akik minket ismernek azoknak is!Plusz a barátaimnak,akik tudják,kik azok!

 

Chef:Az egész JGB-FHK brigádnak a Jereván lakótelepre az összes panelba,az összes kindermaffia-nak,akik most is tekernek röhögve.Mindenkinek,aki sárba van nálunk és akiknél mi vagyunk sárba.Kapuvárnak,Essemm-nek,Sütinek.A BSW-nek mert igenjó arcok.A MAKARONINoknak!.A brigádunknak,akik velünk voltak.A családnak meg akik hallgatnak minket.Az összes piti dílernek és vevőnek meg azoknak,akik már nincsenek velünk...Béke! 

 

InterjúMajom:Chef,Sheriff,köszönöm az interjút! 

 

Jereván Zoo:Mi köszönjük JZ-RP2011-JGB-FHK CREW!Sopron!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr503528771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.