InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Flemm Interjú

2012.03.03. 12:31 InterjúMajom

Mai alanyom a KrellaFlemm formációból is ismert Flemm.Szó lesz a múltról,ksézülő lemezéről és a jövőbeli tervekről. 

InterjúMajom:Hello, Flemm! 

Flemm:Szia, üdvözlök mindenkit!

 

InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól. Hogyan kerültél be a rap világába? 

Flemm:Hallgatóként még kissrác koromban hozzájutottam néhány Ganxsta Zolee és a Kartel kazihoz, amit előszeretettel pörgettünk a barátaimmal az akkor még oly divatos Walkmaneken (nevet).Később persze, mint valószínűleg sokaknál jött Eminem, Cypress Hill és társaik amik után egyre valószínűbbé vált, hogy ez a stílus lesz a meghatározó a későbbi életemben. „Előadóként” pedig egy spontán ötlet volt, néhány jó barátommal rögzítettünk pár anyagot saját magunk és a környezetünk szórakoztatására. A többiek később megmaradtak hallgatónak, én pedig folytattam amit elkezdtünk.    

 

InterjúMajom:Miért pont a rap? 

Flemm:Ebben találtam meg önmagam. Úgy gondolom a leghatásosabb önkifejezés, önmegvalósítás a zenei világban. 

InterjúMajom:Miért pont Flemm?  

Flemm:Reméltem, hogy erre a kérdésre nem kerül sor! (nevet).De ha már itt vagyunk, miért ne. A Magyar Értelmező Kéziszótárban kutakodtam egy szó jelentése után, amikor megpillantottam. A szó maga annyit tesz „pofon”, ezzel utalva arra, hogy ütni fog a zeném. Ezt pedig már mindenki döntse el magának, sikerült-e. 

 

InterjúMajom:A KrellaFlemm formáció tagja vagy. Hogyan ismerkedtél össze Krellával és miért döntöttetek úgy, hogy együtt nyomjátok? 

Flemm:Egy közös spanunk invitált meg mindkettőnket egy közreműködésre anno, a felvételnél ismerkedtünk meg. Ő már régebb óta hallgatta a cuccaim, nekem is átjött a stílusa, készítettünk több közös dalt is és felvetődött mi lenne ha.. Azóta pedig mint formáció is hallhatóak vagyunk.  

InterjúMajom:Úgy tudom,hamarosan várható egy szólólemez tőled. Mit lehet róla tudni?Mi lesz a címe,kik lesznek rajta,kik lesznek a producerek? 

Flemm:Jól tudod, jelenleg a szólólemezemen dolgozom, ennek az elkészítése az elsődleges cél most. Sok konkrétumot nem szeretnék elárulni ezzel kapcsolatban, mindent a maga idejében.Amit viszont már tudni lehet, hogy közreműködik rajta Essemm és Rico, a többiek neve pedig hamarosan publikussá válik mindenki számára. A producerek listája, ami esetlegesen a megjelenésig még változhat: Winsz, Tay, Buck, Knozah` B., Bandezan, Rakym, Alex Csikós, Banger Tunes.

 

InterjúMajom:Klipp van-e a láthatáron? (Akár szóló, akár KrellaFlemm) 

Flemm:A láthatáron nincs. Természetesen tervek vannak, de ez még várat magára, egészen addig míg nem érzem a produkciót teljesen késznek rá. 

 

InterjúMajom:Esetleg KrellaFlemm lemezt várhatunk-e a közeljövőben?

Flemm:Egyszer annak is eljön az ideje, nem szeretnék semmilyen elhamarkodott kijelentést tenni ezzel kapcsolatban, de várható.

 

InterjúMajom:Kiket tartasz tehetségesnek itthon? 

Flemm:Rengeteg előadót felsorolhatnék ide, de nem szeretnék kihagyni senkit. Akikkel eddig együtt dolgoztam vagy a későbbiekben együtt fogok, őket mindenképpen ide sorolnám.

 

InterjúMajom:Mi a véleményed a magyar bulikról/közönségről? 

Flemm:Röviden azt mondanám: Változó. Vannak felejthetetlenek és kevésbé azok. Legtöbbször viszont sajnos nem a fellépőkön, sokkal inkább a szervezésen, közönségen bukik el a dolog véleményem szerint. Átlagban viszont azt mondhatom, elégedett vagyok mind a bulikkal, mind a közönséggel. 

InterjúMajom:Mi a véleményed a magyar hiphopról és min változtatnál?  

Flemm:Elfogadhatónak mondanám leginkább. Számtalan jó már elismert és feltörekvő MC van. A baj csak az, hogy ennek a fordítottja is igaz. Sokakból hiányzik az önkritika, mindenki rapelni akar, amivel nem lenne gond, csak sokan leragadnak azon a szinten ahol elkezdik. 

 

InterjúMajom:Hogyan írsz meg egy szöveget, mi a metódus? 

Flemm:Mikor hogy, ha olyanom van és teljesen rátudok hangolódni a zenére akkor miután elhatározom mi lesz, már észre sem veszem és kész a dal. Sokszor spontán eszembe jutnak szövegek bármilyen helyen és helyzetben ezeket gyorsan lejegyzem telefonba vagy egy darab papírra később pedig erre építek. Máskor van, hogy napokig, hetekig semmit nem írok. 

 

InterjúMajom:Rajta leszel-e valaki készülő cuccán? 

Flemm:3 válogatáslemezre van jelenleg felkérésem 1-1 szóló dallal, emellett készül több közreműködésem is, amik folyamatosan érkezni fognak a lemezem megjelenése előtt. 

 

InterjúMajom:Nem érdekel kire/mire, de te eljársz szavazni? 

Flemm:Igen, eljárok. 

InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod? 

Flemm:Egészséges, boldog élet a hozzám közelálló embereknek és siker az élet minden területén.

 

InterjúMajom:Milyen a civil Flemm, mit csinálsz szabadidődben? 

Flemm:Az időm nagy részét próbálom a családommal, barátaimmal, barátnőmmel tölteni. Ezenfelül tanulmányaimból, szakmámból kiindulva rengeteget főzik. Egyébként meg imádom a sorozatokat és gyűrni az xboxom (nevet). 

 

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak? 

Flemm:Köszönöm, hogy időt szakítottatok rám. Ha szeretitek a zeném, remélem továbbra is megtartjátok jó szokásotok, nagyok vagytok, imádlak titeket! Ha pedig még nem ismertek, de felkeltettem az érdeklődéseteket nézzetek utánam a YouTube-on vagy a hivatalos Facebook oldalamon www.facebook.com/FLEMM22. 

 

InterjúMajom:Bigup-ot kiknek küldesz?   

Flemm:Menjen mindenkinek aki bármilyen formában hozzájárult ahhoz, hogy most itt lehetek. A családomnak, a tesóimnak, barátnőmnek, az egész brigádomnak az iLL COMPANY-nak, Essemmnek, Riconak, Decknek, Taynek, az Álarc Krúnak és ha esetleg valakit kihagytam volna annak is! Köszönöm nektek! 

 

InterjúMajom:Flemm, köszönöm az interjút!

Flemm:Én köszönöm, béke!

 
 
Flemm Facebook:www.facebook.com/FLEMM22 
KrellaFlemm Facebook:www.facebook.com/krellaflemm 
Ill Company Facebook:www.facebook.com/illcompany 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr64286001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása