InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

ErlaBeats Interjú

2013.03.03. 21:18 InterjúMajom

Ismét Heves megye,pontosabban Eger.Vendégeim már másodszor adtak interjút nekem,még anno Szavak Ereje néven.A csapat azóta átesett egy névváltáson,megszületett az ErlaBeats.Az interjú központjában pedig a még frissnek mondható kislemezük,a Horzsol.  

InterjúMajom:Hello,srácok! 

bEba:Csááászia!

bEne:Csőcső!

bs:Csuma!

InterjúMajom:Vágjunk a közepébe.Nemrég jött ki a Horzsol c. kislemezetek.Elmondanátok pár szóban,mit lehet tudni róla annak,aki esetleg még nem hallott erről? 

bEba:Egri cucc. Mi teljesen meg vagyunk vele elégedve. Szerintem legalábbis horzsol (nevet).

bEne:Ez eddig a legkiforrottabb lemezünk! (mosolyog).Persze, hisz mindig az az, ami a legújabb... Átestünk egy névváltáson ilyen-olyan okok miatt, és ezt ilyen formában tudatni akartuk a közönséggel. A tervek elején kislemezt akartunk, aztán megbeszéltük, hogy legyen LP,de végül visszatértünk az alap ötlethez s ez lett belőle. Nem akartunk 20 trekket erőltetni csak azért, hogy LP legyen, úgy gondoltuk a 7 szám plusz intro elég bemutatkózásnak, ebben megmutattuk magunk minden oldalunkról.

bs:Azt lehet tudni róla,hogy "az új lemez az horzsol" (nevet).     

 

 

InterjúMajom:Tudatos volt az,hogy kislemezt csináljatok?Nem akartatok nagylemezt? 

bEba:Először nagylemezben gondolkodtunk,de jobbank láttuk,ha most csinálunk egy 7-8 zenés cuccot és majd a későbbiekben dobunk egy nagylemezt.

bEne:A legeslegelső ötletünk igen,kislemez volt.Nagylemezt is akarunk majd,de egyenlőre én még elfoglalt vagyok "hangmérnöki" teendőimmel.(Tanulni, fejleszteni a minőségen és a berendezéseken)

bs:Én akartam,a srácok nem erőltették.   

InterjúMajom:ErlaBeats néven bíteket is csináltok (bEne & bEba).Eladásra szántok-e zenét?

bEba:Igen-igen, most bene komámmal ráálltunk a bítelésre. Természetesen szánunk
eladásra is, készülgetnek a cuccok és majd soundcloudon lesznek behallgathatók.

bEne:Szánunk eladásra - egy kis zsebpénz mindig jól jön (nevet)-de egyenlőre ez még abban a fázisban tart,hogy izomból csinálgatjuk az alapokat és mikor lesz sok jó,akkor közzétesszük őket.Jelenleg is van sok, de ezek nagytöbbsége még elmegy saját projektekre vagy a szakmán belüli baráti körben haverságra (mosolyog).

InterjúMajom:Be is mutattátok a lemezt a közönségnek február 22.-én a Gödörben.Hogy láttátok belül a bulit?Jól éreztétek magatokat? 

bEba:Én személy szerint nagyon jol éreztem magamat.Lejött Snip barátunk is, ott voltak a Perspektes komák és Phreak is,na meg még nagyon sok cimbi.

bEne:Ahhoz képest, hogy nincs nagy nevünk és itthon,Egerben mi sem adtunk jelet arról, hogy létezünk-e még,hatalmas buli volt! Igaz, a Hősök volt a főszám,de akik miattuk jöttek le és nem ismertek minket,azok is csápoltak előttünk is.Jó érzés volt, hogy a közönség odatette magát. Mondták,bocsánat ordították, amit kellett,a kezek meg a helyükön voltak...a magasban. Fellépés közbe ütött be a szesz, szóval a továbbiakról nem tudok nyilatkozni (nevet).          

 

 

bs:az az igazság,hogy én azt sem tudom,hogy kerültem oda és onnan haza (nevet).

InterjúMajom:Játsszunk oylat,hogy néhány szóban jellemzitek a lemez számait,rendben?

bEba:Szerintem az intro lett a leggizdább cucc a lemezen (nevet).Amúgy tetszik az összes, jók a bítek, kaptunk Sniptől, a Perspekttől és külön MMC-től is nameg mi is raktunk rá 3-4-et asszem, a közreműködőnek innen nagy köszi, hogy dobáltak pár verzét a cuccra.

bEne:Intro - Szerintem helytálló. Nyitóhangulatú beat, karcok a lemez szövegeiből, és egy vegyes rövidke látkép az egri raphangulatról.
    Replika - Számomra kedves trekk. Elsőnek ez lett kész a lemezről és ez az első olyan komolyabb trekk, ami teljesen a saját kezünk műve (beat, felvétel, keverés stb...). Ezáltal úgy gondoltuk, hogy promónak is tökéletes, hisz teljesen mi vagyunk. A szám maga a "negatív" kezdőkről szól, akik másolatok vagy úgy adnak ki cuccot, hogy se ritmikailag se minőségileg nem éri el az alap szintet. Az én verzém speciál azokhoz szól, akik kiakadnak azon, ha egy nevesebb versenyen nem csak kezdők indulnak, de úgy akadnak ki, hogy mindenkit szétoltanak. Vagy a kedvenceim: 1 száma van skype-mikrofonnal és mellé írja, hogy "nemsokára én leszek a legnagyobb repper ti ge*ik". Legyen lelkes, oké, de inkább tartsunk össze, ne a másikat nyomjuk le. Ezt nem szeretem.
    Árral szemben - Sokaknak meglepő, de nekem ez a szám tetszik legkevésbé a lemezről. A tömegemberekhez szól, akik az árral sodródnak. Hogy úgy mondjam felszólítás arra, hogy ha valami kell ne féljünk elérni. Csak azért, mert mást nem érdekel de minket igen, attól szerezzük meg úgyan úgy.
    Betalál - Tipikus megmondós nóta. Részemről annyiból áll, hogy bárki bármit mond, én szétreppelem a mikrofont (nevet).Összedobtunk a felszerelésre, autodidakta módon tanulgatom a keverét, nem használtunk ki senkit, aki nem segített nem oltjuk, aki segített nagy pacsi. Ennyi. Csináljuk, mert élvezzük ezt csinálni.
    Az mimá?! - Snippel jó barátságot ápolunk, amikor tudunk együtt is bulizgatunk, emiatt alapvető dolog volt, hogy rajta lesz a lemezen. Mellesleg az egyik kedvenc előadóm (nevet).A szám részemről annyiról szól, hogy számomra alapvető dolgokat mások olyan szinten ellentétesen csinálnak, hogy az hihetetlen és csodálkoznak, mert nem értik mi miért van. Ezt se érted? Az mimá?! (nevet)
    Hiszek - Szeretem. Megjött az AKAI MPK midivezérlőm és 5 percre rá készült ez a beat (nevet).Lényegében hasonlít az Árral szemben című nótára csak ez nyomatékosabb és tetszik magamnak (mosolyog).Beszólás a menthetetlennek, a menthető pedig tépje le álarcát, legyen önmaga akkor is ha más figyeli, higyjen magában!
    Anno - Véleményem szerint elég erős trekk. R.o.N és Buck. Mindkettejüket tisztelem és becsülöm azért, amit maguktól értek el reppileg, minőségileg, beat-ileg (akárcsak Snip). Bucknak a flow-ja nagyon elvisz, R.o.N-nak pedig a szókincse. Számomra egyértelmű, hogy kellettek a számba. Maga a dal nosztalgiázás a régi szép időkre, mindenki saját múltjába. Érthető nóta, nem kell kifejtenem (mosolyog).
    Toljad - Egy teljesen pozitív szám. Ezáltal Tibes és SativuS egyértelmű volt. Tibivel jó kapcsolatot ápolunk, léptünk is már fel együtt, Curtával szintén jó a kapcsolat, évek óta érett már vele egy közös nóta. A beat-et meghallva egyből Dannonára gondoltunk refrénre, akivel szintén a múltba nyúlnak vissza közös munkálatok. A szám maga a pozitív felfogásról szól, van elég gond a világban, legalább mi próbáljuk a jót meglátni ott és ahol tudjuk és ez a dal erre ösztönöz (mosolyog).

bs:Intro - a lemez horzsolni fog (nevet)
Replika - a fake-eknek megy
Azmimá?! - az mimá hogy manapság sokan nem tudják értékelni a dolgokat
Árral szemben - légy egyedi
Betalál - hát az betalál (nevet)
Toljad - lazulj el tesó
Hiszek - meg lehet változni és mindent meg lehet változtatni
Anno - a régi szép idők (nevet)                       


 

InterjúMajom:Rajta lesztek-e valaki készülő lemezén?

bEba:Őőő, igen.Rajta leszünk Rave koma cuccán. Meg ha jol emlékszem még majd az új R.o.N motyón is,meg vannak még felkérések de majd ugyis meghalljátok (mosolyog).

bEne:Vannak felkéréseink hála az égnek (mosolyog).Mindet nem merem elárulni, mert van, aki még nem promózott vagy még nagyon az elején van a lemeznek,DE akit említhetek az R.o.N - Álomkép Zrt. lemeze, amire hivatalosak vagyunk beat-el is.Rave alias ERVÉ régóta promózott lemezére is már jóval régebben felvettük a motyónk.bEba tevékenykedik a Talentométer egri győztesével, az Ethnofillal, mint élőzenés projekt ééééés ha a tervek is összejönnek, akkor a következő projektünk is teljesen közös lesz egy csapattal, akit még nem árulnék el, mivel erről még csak beszéltünk, nem kezdődtek el a munkálatok (mosolyog).Mindent a maga idejében.

InterjúMajom:Most pihentek a lemez után vagy már agyaltok az újabb számokon? 

bEba:Nincs megállás!!! (nevet).Benével már bítelgetünk javában.Nameg én az évek alatt bepofátlankodtam az Ethnofil zenekarba, akikkel már több,mint egy éve melózunk az új lemezen, nyár közepén-végén ki is fog jönni! Hardcore élőzenés cucc lesz!

bEne:1-2 trekk biztos, hogy napvilágot fog látni egy újabb lemez előtt, akár csapatban, akár szólóban. Pihenni olyan szinten pihenünk, hogy nem napi órákat töltünk zenéléssel, de ettől függetlenül munkálkodunk.

bs:én szeretnék dobálgatni zenéket jútúbra (nevet).

InterjúMajom:Ha egy napra belebújhatnátok egy ember bőrébe,ki lenne az?

bEba:Én nem bújkálnék senkibe. Komázom magam, szeretek én lenni (nevet).

bEne:Mondanám, hogy Isten, de ő kinek ember, kinek nem (mosolyog). Amúgy nem tenném. Maradnék, aki vagyok, csak 1-2 gonddal kevesebbel.

bs:Valami jó nő (nevet).

InterjúMajom:Nem érdekel kire/mire,de ti eljártok szavazni?

bEba:Mikor, hogy... asszem voltam már (nevet).

bEne:Kötelező volt bentmaradni anno a diákigazgató-választáson (nevet).Neeem amúgy, közgáz végzettséggel és egyébb gondokkal kicsit belelátok ebbe-abba, ezért ha van olyan párt, aki tesz le az asztalra valamit, vagy értelmesen áll az épp megoldandó problémához, akkor szavazok rá, amúgy meg nem szavazok egy másik sz*rra, hogy utána rász*rjon az előbbiére csak mert kéne szavazni.

bs:Nem!                   

 

 

InterjúMajom:Hogyan látjátok a magyar Hip-Hop közeget,bulikat,közönséget?

bEba:Én ugy látom, hogy egyre jobbak. Egyre nagyobb a közönség és az idősebbek
közül kevesen hiszik el, de tök nagy bázisa van már a hiphopnak itthon,hála istennek. A közönség is egyre hálásabb. A közeg meg olyan amilyen...Itt-ott vannak beef-ek, amik szerintem tök feleslegesek ebben a kis országban.

bEne:Érezhető a válság. Elég jónak kell ahhoz lenni, hogy egy belépős buliba lemenjen rá az ember. De ha lemegy, akkor ott banzáj lesz, bár vannak helyek, ahol félénkek az emberek és nehezen lehet őket a színpad elá csábítani. Mi reppelünk 10 főnek is házibuliban, mert mi itt tartunk még (nevet). 

bs:egyre nagyobb az érdeklődés hálistennek csak irántunk nem, de engem az is boldogít ha másokat hallgatnak csak jó zenét nyomjanak és ne a populáris szemetet!

InterjúMajom:Tervek a jövőre?

bEba:Ethnofil lemez, klipek meg 1-2 szólónak is hagyok helyet.

bEne:A zenélés megmarad! Vannak még befejezettlen tanulmányok, ezután karrierépítés (akár külföldön is), költözés, a ma még hosszútávú problémák megoldása és ezek után menyecskézés (nevet).              

bs:Lerakni az élet elkezdéséhez az alapokat (mosolyog).A zene meg hol megy hol nem (nevet).    

 



InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?

bEba:Köszönjük azoknak akik letöltötték a lemezt, segítsetek egy megosztással
hogy minél több emberhez is eljuthasson!

bEne:Először is a közönségnek, akik le tudtak jönni február 22-én a Gödörbe és meghallgattak minket is, hatalmas pacsi, nagyok voltatok! Akik lemaradtak róla, azok csatlakozzanak és kövessék a facebook oldalt, mert lesznek még életjelek! Valamint köszönöm, hogy elolvastátok a rizsámat (nevet).

bs:Hip-Hop 4Ever!

InterjúMajom:BigUp-ot kiknek küldtök?

bEba:Húúúú azok nagyon sokan vannak (nevet).De most aki így hirtelen eszembe jut:Snip, Phreak, MMC, Nick, Tibes, Bartha Ákos Dannona, Buck, R.o.N, Rave, Dj Böki,Másszemszög, Andi, Bala, Juhász Ádám (EgerBeats partyszervező),Skillwalker és még az összes sztárvendégnek!

bEne:A facebook oldalunk tagjainak, akik eljárnak a fellépésekre, a lemezen rajtalévőknek (Snip, Tibes, SativuS, Dannona, Buck, R.o.N), Dj Bökinek a karcokért, a Perspekt-nek a beatekért és a "dán bulikért" (nevet).Phreaknek, hogy beenged a házába (nevet).A MásszemszöG-nek, SkillWalkernek (neki üzenném, hogy pótolunk), Bandezan-nak mert várjuk Egerbe szétcsapni magunk. DECK-nek, bár rég nem beszéltünk és azoknak, akiket véletlenül kihagytam.

bs:azoknak aki tudják hogy küldök nekik (nevet).

InterjúMajom:Srácok,köszönöm az interjút!

bEba:Mi köszi!Csalán!  

bEne:Mi köszönjük!

bs:Mi kösz,tesó!                                     458547_268066506629467_1346677914_o_1.jpg

   ErlaBeats FaceBook

 

 

Szólj hozzá!