InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Eckü Interjú

2011.07.20. 10:20 InterjúMajom

 Következő alanyom a Hősökből Eckü. 

Szevasz,Eckü! :D 
Üdv Neked is - erőt egészséget.
 
Kezdjük az alapoktól.Hogyan szippantott be a rap gépezete? :D 
Lerágtuk már pár interjúban, rövid lennék ezen a téren. 1997-ben kaptam először kazettákat kölcsön. Cypress Hill, Ice-T és a Judgmenet Night filmzenékkel. Nehezen jutott el hozzánk mindenféle cucc, kis községben laktam, s miután középsuliba kerültem Veszprémbe, utána kezdett el intenzívebben érdekelni. 1999 után elkezdtem rendezvényekre járni, az is nagy lökést adott.
 
A Hősök csapatának meghatározó tagja vagy.Hogy megy most a csapatnak,gondolom tele vagytok fellépésekkel,hova mentek még a nyáron? 
A Hősök egyik legjobb időszaka az idei, ehhez kétség nem fér. Fellépés vagy koncert minden hétvégén, megjelent az új lemezünk, októberben tíz évesek leszünk. Voltunk idén az MR2 Akusztik című műsorában zenekarral, forgattunk klipeket meg fogunk is még. Élvezzük, örömet ad a zenélés, sok új barátra tettünk szert.

 
Megannyi előadó mellett fíteltél már,legutóbb SOG kislemezén nyomtad.Van most olyan felkérés,amelyre igent mondtál? :D 
Megtiszteltetés volt, hogy SOG elhívott. Nagyon tetszik a dal, szerintem a szöveg és a téma is elég könnyed. Közreműködésre régen kb. mindenre igent mondtam, manapság már nem nagyon. Tkyd-el lesz egy meglepetés trekkünk, a Vicc Beatz lemezen is nyomom valamint Hősökkel a Káva lemezen nyomjuk egy igen laza Joeker bítre. A Vérfürdő mozgolódik még a háttérben, velük nyomulok majd még.


 
A legutóbbi Hősök lemez címe Négy Évszak.Milyen a visszhangja a cuccnak? :D 
Pozitív abszolút. Nagyon sok a jó visszajelzés. Aki szerette a dolgainkat, érzi ezt is. Sok érzelem, sok mélyre szántó szöveg, néhol kritika, pici fricska, jó zenék. Aki nem szerette eddig ezután sem fogja, vagy talán mégis picit. Van aki azt mondja populáris. Én elfogadok minden véleményt mindenkitől, nem sértődök meg. A közvetlen környezetemnek például nem nagyon tetszik, mégis jönnek a bulijainkra, mert tudják, hogy garantált a hangulat. Én magam részéről pl. tudom, hogy élőben sokszor jobbak vagyunk mint lemezen. A Négy évszak amúgy olyan lemez, amiről álmodtam régen. Rajzolt borító, szép körítés és olyan dalok, amit erőlködés nélkül csináltunk. 


 
Ha össze kéne hasonlítanod a Négy Évszakot a Klasszikkal,miben más ez a lemez,mint a Klasszik? 
Más időszak, más körülmények között készült. A Klasszik "rapperesebb", a Négy Évszak "Hősökösebb".

 
A Négy Évszakról eddig 3 dalról forgattatok klippet.Elképzelhető-e egy újabb klipp olyan számról,ami rajta van a Négy Évszakon? 
Lesz mindegyik szólóból, a Rakenrollból és a Szó fel 2-ból, a Szótárból és a Lóbadzsitból is. Ez még 7 darab. Ez a terv teljesen komolyan van véve.
 
A Hősökből eddig csak Mentha csinált szólólemezt,illetve még van egy Brash vs Joeker remixlemez.Eckü szóló nincs tervben? :D 
Nem nagyon. Csapatember vagyok, bár egyszer jó lenne lehet egy szóló kis cucc, de ezen dolgaim úgy élem ki, hogy egyedül közreműködöm sok helyen.
 
Kiket tartasz tehetségesnek itthon? 
Vicc Beatz, Essemm, Day, Szérum, Vérfürdő, Trades Fusion, Hírwevők & RH kör, Káva.
 
Kikkel dolgoznál együtt,akikkel még nem tetted? 
Bobakrome-al vagy Ponzával jó lenne valami közös ügy.
 
Hogyan látod a magyar Hip-Hop helyzetét? 
Pár éve iszonyúan lelkesedtem érte. Volt bennem egyfajta kultúrmisszió. Online és írott sajtónak dolgoztam egyszerre és próbáltam minél jobban a hírét vinni. Manapság abszolút nincs bennem sajnos ilyen. A Hősök és a baráti/haveri kör dolgai érdekelnek. Leszarom teljesen ki, kit utál, kivel van rosszba, ki a nagyobb rapper. Én zenélni szeretnék, pozitívan gondolkodni és élni, kizárni minden lehúzó és béna dolgot, amivel ez az egész itthoni hiphop tele van.
 
Van egy zenekari felállása is a Hősöknek a Zhe Band-el karöltve,akik az Ikon zenéjét csinálták.Elképzelhető-e egy Hősök & Zhe Band lemez? 
Már a háttérben elindultak a melók a zenekarral, lesz egy kislemezünk. Hálisten egyre több koncert van ebben a felállásban. Imádjuk a koncerteket.

 
Ha esetleg kihalásznád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod? 
Szeretnék egyszer egy szép családi házat, továbbá hogy ne legyen pattanásos az arcom, plusz egy saját stúdiót, persze hogy értsek is a felvételekhez.
 
Milyen lemezt vettél legutóbb (ha nem repp lemez,az se baj,sőt...:D)? 
Robot Koch & John Robinson - Robot Robinsonját, valamint MED - Bang Ya Head 3. CD-jét. Zomblaze-től megkaptam a Bobák közösét, a Bagolyköpetet, annak nagyon örültem.

 
Mi folyik most a Hősök háza táján?Úgy lemez van-e tervben? :D 
Alakul ez-az, egyelőre a nyári bulik élveznek prioritást.
 
Hol láthatunk titeket fellépni legközelebb? 
Pár dátum a következő hetekre:
2011-07-22. péntek / Debrecen – Campus Fesztivál
2011-07-29. péntek / Ruzsa - Művelődési Ház
2011-07.30. szombat / Kecskemét – Wakeboard Fesztivál
2011-07-30. szombat / Szálka – Sörfesztivál
2011-08-04. csütörtök / Miskolc – Factory Fesztivál
2011-08-05. péntek / Hajdúböszörmény – Kexx Fesztivál 
 
Milyen a civil Eckü,mit csinálsz szabadidődben? 
Kikapcsolódom... :)
 
Üzenet az olvasóknak? 
Gyertek OSG-re! Élvezzétek a nyarat. Ne pisiljetek a Balatonba.

 
Mit tanácsolnál azoknak,akik most kezdenének el a reppel foglalkozni? 
Amit már az Animal Cannibals is megénekelt/megrappelt régen: tehetség-kitartás-szerencse. Ez a titka.
 
Még valami,ami kimaradt,de el akartál mondani? :D 
Szerintem ennyi bőven elég most, nyár van, boldogság van, menjetek sokat a szabadba.

 
Eckü,köszönöm az interjút! :D
Nincs mit, kellemes nyarat kívánok. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr533082658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg! 2011.07.20. 12:28:28

ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid
süti beállítások módosítása