InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Portré:Deck

2012.06.17. 10:23 InterjúMajom

Legújabb Portré-alanyom az egri Deck a DeckmegBées formációból.Olvasd csak tovább!

Deck aktuális kedvencei 


Könyvek:
Az utolsó könyv amit kiolvastam az a Gömbvillám Felügyelő volt amit kb 8éves koromba verettem. DE kurvamenővolt mert volt hozzá ilyen piros színű detektívcumó (nevet).


Filmek:
Na ez könnyebb téma.. imádom az elvont filmeket, nagyon hatással vannak rám.Pl.: La Haine, Trainspotting, Lucky Number Slevin
Bírom még a fightolós cuccokat is mint pl. a Warrior,meg persze az alap néger filmet mint a How High vagy a Wholetrain..(nevet).


Kocsma/klub/étterem:
Volt egy kibaszott jó lebuj,az Egrix de bezárták.Általában terezek, nem ülünk be piázgatni sehova csak megvesszük a piákat az éjjelnappaliba és pad.Kajázni a büdös Meki meg a Retroburger ami visz mindent (nevet).670ért akkora bugi mint a fejem..ember.. (nevet).

Zene


Albumok:  
SnowGoons - Black Snow
Method Man -  Tical
Furakor
BeatMarket - Krekk
Káva  - 1.0
Káva - Psziché

ezeket pörgetem mostanában

Jelenlegi kedvenc trekk itthonról:
nincs konkrét kedvencem, de ami kiemelkedő szerintem:
BeatMarket -Tü
Káva - Ha kapunk adunk
Káva - Túl szép
Furakor - E-trend
Furakor - Zsírlézer

Jelenlegi kedvenc trekk külföldről:  
GP WU - Black On Black Crime !!! LEGNAGYOBB

Kedvenc MC-k itthon:
Fura,Bom


Kedvenc MC-k külföldön:
Method Man,Lord Lhus,AOTP,Non Phixion,La Coka Nostra, Mad Skillz..

Kedvenc bítméker itthon:
 Snip, Everest,Emboss és a Bitprojectes srácok kurvajók szerintem MO-n

Kedvenc bítméker külföldön:
Al Tarba, Stu Bangas

Kiket utál Deck a magyar rapszakmában:
Bs-t és innen is üzenem neki hogy egykis gyökér! (nevet). ( BS:  Deck csapattársa a DeckmegBées formációban)
 
Nyár

Deck ide megy nyaralni:
Még nincs terv, nem szoktam előre tervezgetni, ahogy lesz lém. De remélem sokat megfordulok Pesten meg Egomba.

Deck ezt szereti a nyárban:
Bírom hogy mindenki kint mozog. Van egy hely egerbe, minden egri fiatal vágja, úgy hívják pavilon. Esténként ott mennek a szeszelgetések, lazulgatások. Azt hiszem ez a kedvenc helyem egerben (nevet).Nyáron remélem párszor megszagolom a placcot is.


Deck ezt nem szereti a nyárban:
Szerintem ilyen nincs

Város

Deck ezt szereti Egerben:
Imádom az egri embereket, mindenki hatalmas forma, rengeteg barátom van itt. Imádom hogy gecinagy a nyüzsgés, ugye turistaváros, rengeteg ember mindenfele.. egyébként is kurva szép a város nekem Barcika után. Bírom hogy itt nem tudok unatkozni.

Deck ezt nem szereti Egerben:
Kevés a normális csaj.Úgy értem itt mindenki szabad és náluk az hogy szabad, egyenlő azzal hogy ribanc.Bár nincs bajom a ribancokkal testvér (nevet).Csak azért nem lenne rossz ismerni valami normálisat is vágod.

Milyen hatással van a város Deck előadói munkásságához:
Kibaszottul hatással van. Egerben több a cél,több a lehetőség,mint a régi városomban. Bs-el kifogjuk nyírni az országot testvér.

Ilyennek látja Deck Egert:
Kibaszottul bírom..igényesek az emberek, és nem betondzsungel az egész. Kicsit sem bántam meg hogy odaköltöztem.


Deckről:
Hát nemrég sajnálatos módon a Zűrzawar-nak annyi lett,ezt nem vesézném ki hogy miért,ez a kettőnk dolga Snippel, de mielőtt a kavargatások lennének semmi tré nincs köztem és Snip közt, barátok vagyunk és maradunk is szerintem, szimplán a közös zenélés nem igazán ment nekünk. Viszont BS-el megalapítottuk a DeckmegBéest, és hamarosan kidobunk egy bemutatkozó lemezt is, elég neves közreműködőkkel, de ez még maradjon titok. Rengeteg felkérésem van szólóba, azokra is rávagyok feküdve. Nemsokára kidobok egy rövid klippszerű videót amit mindenképp kajálni fog mindenki! A lemez és a klipp közt meg kifogunk még szúrogatni 1-1 brutál dolgot. Szétzúzzuk a hiphop-ot a spanjaimmal testvér.

deck2.jpg 


 

Deck Facebook:http://www.facebook.com/pages/Deck-Official/367088689992990

DeckmegBées Facebook:http://www.facebook.com/deckmegbees

Deck SoundCloud:http://soundcloud.com/deckbeats

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr474592718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása