InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Winsz Interjú

2013.02.17. 15:53 InterjúMajom

Nemrég jelent meg a FairPlay-ből ismert Winsz első szólólemeze Sláger címmel.Ennek apropóján kerestem fel őt,ebben az interjúban a lemezt helyeztük előtérbe.Jó olvasást! :D

InterjúMajom:Hello, Winsz!

Winsz:Hello,köszöntöm az olvasókat is!

InterjúMajom:Nemrég jelent meg a Sláger című szólólemezed. Mondanál róla pár szót, milyen hangulatban teltek a felvételek, egyéb érdekességek?

Winsz:
Így igaz,február. 5.-én jelent meg a Sláger és nagyon örülök neki,hogy végül olyanra sikeredett, mint amilyenre anno elképzeltem.11 szám található az albumon,hangzásilag egy "modernebb", newschool-osabb vonal.A lemez producereit és a közreműködőket is ez alapján a stílus alapján választottam ki.A felvételek jó hangulatban teltek, ezúton is nagy köszönet Typenak, aki segített mindebben.

InterjúMajom:Annyi a közreműködő, hogy én egy kicsit soknak találom. Tudatosan jött ez, nem akartál egy kicsit "szólósabb" szólólemezt kiadni?

Winsz:Én nem érzem, hogy sok lenne a közreműködő a lemezen. Szám szerint összesen 6. Ebből 3 közreműködő mc egy zenében szerepel velem, Nessy pedig 2 zeném refrénjét énekli, ez utóbbi 2 zenét én szólótrekkeknek tartom, ezen kívül van még egy közös DuplaPével és Krellával. Tehát ha úgyvesszük összesen a 11 zenéből 3 az ami közreműködéses, ez pedig az összképet nézve szerintem korrekt. Zenék hosszúságát tekintve megvan a 3 perces átlag, szövegek terjedelmében sincs hiány, elég sok témát érintettem így is, egyszóval ez egy ízig-vérig szólólemez, amiből megismerhet a hallgató.       



InterjúMajom:Mennyi ideig zajlott kb. a lemez felvétele és hogy látod, milyenek a visszajelzések?

Winsz:Maguk a lemezkörüli teendők egy fél évet vettek igénybe, tavaly nyár vége óta, szeptember elejétől számítva kezdődtek meg a komolyabb munkálatok és kb. január végére nyerte el végső formáját az album. Eddig csak pozitív véleményeket kaptam, aminek egyrészt nagyon örülök, másrészt kicsit meg is lepett, ugyanis kicsit féltem, hogy elég vegyes lesz a Sláger fogadtatása, de szerencsére sokaknak átjött, legalábbis az eddigi vélemények ezt tükrözik. Egész sokan le is töltötték a lemezt, aminek külön örülök, noha a youtube nézettség lehetne veretesebb is, de majd remélem idővel felkapottabb lesz a lemez. Jól esett továbbá, hogy páran érdeklődtek, hogy meg lehetne-e venni lemezt, ezzel kapcsolatban egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy igyekszem megoldani a dolgot, facebook oldalamon ezzel kapcsolatosan fogok infokat megosztani a lemezrendelésekről.

InterjúMajom:Mintha elment volna kicsit elektronikusabb irányba ez a lemez. Ez is tudatos volt?

Winsz:Én nem kizárólag csak hiphop-ot hallgatok, aki ismer kicsit is az tudja, hogy sokféle típusú zenét kedvelek. Sosem állt tőlem távol az elektronikusabb hangzásvilág, sok beatemnél ez vissza is köszön, az utóbbi időben pedig méginkább rá vagyok állva a kevésbé sample alapú zenék írására. Nagyobb kihívás számomra az ilyen jellegű alapok írása, és szívesebben is csinálok newschoolosabb beateket. Válaszolva a kérdésedre, tehát nagyon is tudatos volt mind ennek a hangzásvilágnak a megteremtése, mind pedig a lemez címadása is.             winsz2_1.jpg



InterjúMajom:Kijött tehát a Sláger, pihensz egy kicsit vagy rögtön bele is vágsz valamibe?

Winsz:Pihenni nem sokat fogok, ha zenéről van szó főleg nem. A háttérben sok dolog van folyamatban, a közreműködéseken, másoknak írt zenéken át még klip is tervben van!

InterjúMajom:Klippet tervezel-e a lemezről?

Winsz:A lemezről nem várható klip, viszont még a tavasszal lesz egy klip amihez közöm lesz. Szóló videot kicsit később, egy vadiúj zenéből szeretnék majd, egyelőre nem tartom még olyan sürgősnek a dolgot.

InterjúMajom:A lemezen található dalok közül melyik a kedvenced?

Winsz:Nehéz lenne egyet kiragadni a sok közül, hisz mindegyiket úgy írtam meg hogy azt szeressem, a kedvencem legyen, így mindegyik közel áll hozzám. Ha nagyon ki akarnék emelni párat akkor az a: VIP, Félszavakból, a Sikeréhes, és az Állj Ki! lenne.      

 



InterjúMajom:Láthatunk-e téged valahol fellépni a közeljövőben?

Winsz:Én remélem, hogy igen 1-2 fellépés tervben van, konkrétumot azonban még nem szeretnék mondani, viszont arra buzdítok minden olyan személyt aki hiphop partyszervezéssel foglalkozik és tetszenek neki a zenéim, hogy keressen fel bátran, útiköltség ellenében szívesen megyek fellépni amennyiben hívnak.

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?

Winsz:Akik letöltötték a lemezem, akik véleményezték, megosztották, illetve akik bármilyen formában támogatnak, nekik egytől-egyig köszönök mindent! Aki pedig még nem töltötte volna le a Slágert, de felkeltettem az érdeklődését az pótolja mindenképp! Kövessétek figyelemmel a facebook oldalam, vagy aki még nem tag az csatlakozzon!

InterjúMajom:BigUp-ot kiknek küldesz?

Winsz:Neked, a lemez közreműködőinek, producereinek, Typenak, és nem utolsó sorban szerető testvéremnek!

InterjúMajom:Winsz, köszönöm az interjút!

Winsz:Én köszönöm a lehetőséget, pacsi!        

 

winsz3.jpg

Winsz FaceBook

FairPlay FaceBook

Ill Company FaceBook

Winsz-Sláger lemezletöltés

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr625085209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása