InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

bEne Interjú

2012.03.29. 11:16 InterjúMajom

bEne nevét a Szavak Ereje formációból lehet hallani.Olyan szövegvilággal rendelkezik,amit én csak elismerni tudok.Ezért is döntöttem úgy,hogy szólóban is megkérdezem.Itt a végeredmény:

InterjúMajom:Hello,bEne!
bEne:Hali, üdv mindenkinek!


InterjúMajom:Régóta beszéltünk már.Azóta mi az újdonság feléd?
bEne:Alapjaiban véve változatlan a helyzet, bejött a tavasz, bulizás ezerrel. Folyamatosan fejlesztem magam mind szövegileg és hangzásilag és a beatkészítésre is ráfeküdtam, valamint a kis home stúdióm is kapott pár új pöpec felszerelést.


InterjúMajom:A Szavak Ereje csapatnak most nagyon be van promozva a Még ma van c. dalból készült klipp.Mikor számíthatunk a megjelenésre?
bEne:Pontos dátumot még nem mondhatok, viszont annyit igen, hogy az utómunkálatok már javában folynak és nem kell nyárig várni rá.


InterjúMajom:Neked azért van mondanivalód a Szavak Ereje formáción kívül is,ezt bizonyítja jópár szóló szám.Számíthatunk-e lemezre tőled?
bEne:Őszintén szólva besokaltam most a műfajtól. Félreértés ne essék, szeretem a jó magyar rap-et, de azt a maradék gagyi 80%-ot, amiket manapság hallok olyanoktól, akik csak divatból zenélnek azt kifejezetten rühellem. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy hogyan eshet meg az, hogy nem veszik észre magukon, hogy szar (bocsánat) az, amit csinálnak, és ezt büszkén promózzák. (Mi sem vagyunk a legjobbak, de mi legalább már nem töltünk fel mindent, ha gyengének érezzük). Ezek miatt kb. már kedvem sincs zenélni, tehát szólólemez még csak tervbe sincs véve.


InterjúMajom:Mi motivált arra,hogy a reppben vesd meg a lábadat?
bEne:Igazából nem motiváció volt, hanem kíváncsiság. A tipikus sablonsztori :D :Vége lett az első komoly kapcsolatomnak, kiírtam magamból a bajom, ma visszagondolva gyengének, de akkor egész jónak tűntek a rímek, és kíváncsiságból felvettem. Aztán így alakult ki, hogy amit éppen megélek azt kiírom magamból. És azért csak rap, mert nem tudok énekelni (nevet).


InterjúMajom:Mondj 5 MC-t,akik nagy hatással vannak/voltak rád!
bEne:Bom, Deego, Riddler, Tkyd, R.o.N (és ha még szabad kettőt, mert nem tudok dönteni akkor az bs és Snip)


InterjúMajom:Milyen típusú rap zenét szeretsz?
bEne:Bármilyet, ami nem partirap és nem műgengszter. Amit viszont a legjobban az az érzelmes, művelt, van mondanivalója és a "telepi".


InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod?
bEne:Egy hangmérnöki szakképesítés, egy pöpec saját stúdió, ahol melóznék is egyben és egy intelligens, bájosan vagy lány (nevet).


InterjúMajom:Mit tanácsolnál annak,aki most kezdene el a reppel foglalkozni?
bEne:Vannak kevesen, akik elsőre nagyon ráéreznek a rap-re, de akik nem ebbe a halmazba tartoznak, nekik azt, hogy 3-6 évig fejlesszék maguk és ne adjanak ki minden szemetet, amit csinálnak. És amit már az SzE interjúban is leírtam, spóroljon stúdióra, hiszen számít a hangzás vagy tanuljon meg keverni, amihez kitartás kell.


InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?
bEne:Hatalmas pacsi azoknak, akik szeretik a zenénket, zenéim. Akik viszont nem, nekik üzenem, hogy hiába oltanak, mi nem oltunk vissza, nem nekik zenélünk... (nevet).


Bigup-ot kiknek küldesz?
bEne:A MásszemszöG-nek, kiknek most március 31-én jelenik meg a lemezük és nekik hála mi is rajta leszünk. Tibesnek, Zűrzawarnak, R.o.N-nak és még sok másnak, de őket emelném ki, mert velük baráti a kapcsolat és tetszik is amit csinálnak. Valamint természetesen Neked a válogatáslemezre való felkérésért.


InterjúMajom:bEne,köszönöm az interjút!
bEne:Én köszönöm. 

Szavak Ereje Facebook:www.facebook.com/#!/SzavakEreje

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr284347622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása