InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

MakaRonin Interjú

2012.09.10. 14:52 InterjúMajom

Kis szünet után most visszatérek egy újabb riporttal.Alanyaim Dzsoni és eSGé,aza a MakaRonin!

InterjúMajom:Hello,srácok!
Kezdjük az alapoktól.Kinek hogy jött képbe a repp?

eSGé:Csumi mindenki!Pici gyerekkoromtól meg fogott a stílus,talán egy Snoop számot hallottam először 95'tájékán,6éves koromtól kosaraztam is,így nem volt kérdés...én néger leszek (nevet)....de hallgatok más zenét is!!

Dzsoni:Csumi!90'-es évek közepén csak kézről-kézre tudtunk zenét újítani ezért ami a környékről rám ragadt azt hallgattam,de mára már minden játszik!

InterjúMajom:Hogy találkoztatok és hogy döntöttetek úgy,hogy együtt nyomjátok?

eSgé: Gimnázium első osztályban ismertük meg egymást.Abban az időben disco korszak volt felénk...,nállunk ez nem gyerekkori fellángolás,hogy majd mi.......nagy rapperek leszünk..hanem 2010-ben gurultunk, szolt valami magyar ..mivel a Dzsoni már régebben is foglalkozott egy keveset zenével, mondta hogy kéne nyomni...erre én, hogy mehet! ilyet én is tudnék...és el kezdtük!

InterjúMajom:Rengeteg single trekk látott napvilágot tőletek.Mikor állnak össze a trekkek egy lemezzé?

eSGé: ezt a Dzsoni tudja....(nevet).

Dzsoni: Az az igazság, hogy rengeteg zenénk van, de folyamatosan csinálunk újakat is, amennyire az időnk engedi.Vannak trekkek amik már készen vannak, és biztos hogy rajta lesznek, több közreműködő is van akire szintén várni kell.Egy LP-ről beszélünk, és folyamatosan újjulunk, fejlődünk, ezért mindig leszorul egy-egy zene, amit nem úgy értékelünk már.Minnél kiforrotabb cuccot akarunk ki adni,Ha időt kéne mondani akkor 2013 tavaszára irnám ki, de párhuzamosan van még több projectünk másokkal,és jönnek addig is a single trackek!!! 


 
InterjúMajom:Kiket tartotok tehetségesnek itthon?

eSGé:Én a Makaronint, meg minden tesónkat.

Dzsoni: Maka Garage-Maka Garage (nevet).Nem amúgy vannak sokan, de nekem a legtöbből hiányzik valami, vagy lehet hogy mostmár csak máshogy látom, hallom.viszont sok a jó producer, meg akik komolyak azokról mindenki tudja hogy komoly (nevet).
 
InterjúMajom:Mi a véleményetek a magyar bulikról/közönségről?

eSGé: Mi csak olyan rap bulikra járunk ahol a barátaink lépnek fel, és olyanból még nem volt rossz!
A közönséggel kapcsolatban csak egy dolog van ami nem tetszik, hogy kevés a 20.élet évét be töltő fiatal....főleg csajokból..(nevet).

Dzsoni: Sok jó buliban voltunk amire emlékszem, meg amikre nem azok is jók lehettek (nevet). Általában elvagyunk a saját kis  társaságunkkal,evés-ivás, a szeretet ünnepe (nevet).

InterjúMajom:Mi a véleményetek a magyar hiphopról és min változtatnátok?

eSGé: Szerintem a magyar hip-hop most éli arany korát, nagyon el indúlt valami és ennek nagyon örülök...
amin viszont változtatnék ha rajtam múlna, hogy ne egy kis szűk körrel keljen már jobban lennie mindenkinek ahhoz, hogy fellépéshez, közönséghez jusson ,ami ránk nem is igaz de másoknak nagyon nehéz...és ennek nem így kéne lennie még ebben  a kis országban sem!!Remélem ahogy egyre nagyobb teret kap majd ez a műfaj, úgy egyre nyitottab lesz mindenki és le dobja ezt a "őket kötelező szeretni", ha akarsz valamit az iparban stílust...szerintem ..vicc.!!

Dzsoni: Túl nagy a kínálat a kereslethez, sok stílus és még több akik ezeket koppintják, szarúl.Én csak a saját helyzetünkön változtatnék.Majd az idő megoldja...   


 
InterjúMajom:Dzsoni,te vagy a csapat bítfelelőse.Eladásra szánsz-e zenét?

Dzsoni: Mivel nem ebből élek, és a legtöbb zenénket felhasználjuk, nem éri meg fillérekért eladogatnom, úgyhogy akit tényleg érdekel, az megkeres és biztos megállapodunk valamiben.

InterjúMajom:Nem érdekel kire/mire,de ti eljártok szavazni?

eSGé: Egyszer voltam a Centrum pártra (nevet).

Dzsoni: Igen.Mindig megbánod.

InterjúMajom:Videoklippetek nincs még jelenleg.Tervben van?

eSGé: Persze.Csak egyelőre még nem jött el az ideje.Rengeteg terv van a fejünkbe és meg is fogjuk őket valósítani előbb-utóbb,de ez az amit szerintünk nem szabad el kapkodni semmiképpen sem!
 
Dzsoni: JA!

InterjúMajom:Ha kifognátok az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságotok?

eSGé:Én arany esőt kérnék a családomra (nevet).Neem!!Én azt kívánnám, hogy soha ne essen semmi baja azoknak akiket szeretek,meg nagyon-ngyon sok pénzt,meg egy időgépet ,bámm!!! (nevet).

Dzsoni: Egészség, pénzeket minden valutában, és hogy ne őrüljek meg (nevet).    

 
   
InterjúMajom:Tervek a jövőre?

eSgé:Lemez, fel csövelés, nyaralás...cápa horgászat (nevet),olimpiai 2016.. arany érem...(nevet).

Dzsoni:Lemez, nagyon durva zenék, sok szép..

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?

eSGé: Nyomjátok a cuccunk, megjöttünk, itt vagyunk, hadjátok a depit meg az átlagot, csak a Makaronin!

Dzsoni: mennyetek sokat a szabadba, soprotljatok, bringa, foci, de vigyázzatok a forgalommal mert sok az állat.Csak a Maka!

InterjúMajom:BigUp-ot kiknek küldtök?

MakaRonin:Essemm, Ra, Sütemény, Jereván Zoo, Fura Csé, Káva, Suppah, TheShowCrew, P.G., Shuka ,Rico ,DSF, Krella minden testvérünknek,minden "nagy öregnek"aki segítette,a magyar rappet, mindenkinek aki magyar valóságot éli, minden bomba seggű barna bőrű lánynak és legfőképpen annak aki érzi-érti és éli is a Makaronint !!! Yeeee !!!  

InterjúMajom:eSGé,Dzsoni,köszönöm az interjút!

MakaRonin:Mi is,köszönjük, csumi! 

maka.jpg 

MakaRonin Facebook: http://www.facebook.com/pages/MakaRonin/144697822264189?ref=ts

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr494766496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása