InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Madafaktúra Interjú

2012.08.14. 10:37 InterjúMajom

Az Ill Company kiadójába tartozó Madafaktúra csapata a mai vendégem.Aadam MC és N-Dee neve sok fülnek idegenül hangozhat,pedig nagyon tehetséges srácok.Szó lesz közelgő lemezükről és nagyjából mindenről,ami őket érinti.

InterjúMajom:Hello,srácok!

N-Dee:Csumi!

Aadam MC :Szeva, Üdv Mindenkinek!

 

InterjúMajom:Nagyon be van promozva nektek a Művé'szett nagylemezetek.Mit lehet róla tudni?Mikor jön ki,közreműködők,producerek,egyéb érdekességek?

 N-Dee :Hát 20 trekk lesz az albumon, elég ütős beatekkel, amiknek nagy részét mi csináltuk. De készített még Winsz, Buck, Duft, Sick Freed, Tay, Limited Beats is.Közreműködők is lesznek jópáran pl: FairPlay, Barhx, Gege, Dyer, Masta'K, Hate, Összetévők, KrellaFlemm. 2012.10.11-én fog megjelenni, a szövegvilág és az alapok is változatosak. AYO lesz (nevet).

 

Aadam MC :Hát igen, a promózással a pakk iránti érdeklődést próbáljuk megtartani, bár sokat ülünk az anyagokon így halványak még a körvonalak. Mostanra letisztult a kép, tehát minden közreműködő és producer fix. Ezt hűen tükrözi a Müvé'szett plakátja is! A Közremüködők szellemében MastaKrokk, Hate, KrellaFlemm, Dyer,Összetévők,Barhx, FairPlay és Gege. Valamint produceri munkát Buck, Tay, Winsz, Duft, Limited Beats, Sick Freed és Jómagunk is végzünk. A megjelenési határidőt 2012. Október 11. -re tűztük ki, úgy éreztük hogy addigra be fog érni a termés (nevet).

 

InterjúMajom:Mennyi munka van kb eddig a lemezen?

 

N-Dee:Huu hát elég rég elkezdtük...Pár zene szanálva is lett azóta, de most hogy a beatek, témák megvannak már csak írni kell, meg persze felvenni a zenéket.

 

Aadam MC : Kevés trekkre, rengeteg időt és odafigyelést fordítunk ezért is haladunk ilyen lassan. Az album megjelenését egyik közvetlen barátunk, MastaKrokk segíti elő a felvételekkel és Masterrel, nagytávolságból Buck barátunk.Természetesen egyaránt járulnak a szett világra jöveteléhez akik egyedi- szlengükkel és instrumentáljaikkal színesítik a mi eLPénket! 


 

InterjúMajom:Az Ill Company tagjai vagytok.Hogy kerültetek be ide?

 

Aadam MC :Egy isntrumentál bizniszben ismertem meg Barhx-ot ezáltal N-DEE is, innentől kezdve minden jött magától.A srácok feldobták mint ötlet, és egy betegség lett belőle (nevet).

 

InterúMajom:N-Dee és Masta' K kijött nemrég egy kislemezzel.Gyakorlatilag ez félig N-Dee szóló is.Aadam MC-től hallhatunk-e szólólemezt esetleg a Faktúra lemez után?

 

Aadam MC:Mindenféleképpen hallható lesz egy kis motyó a mi kezünk által, ami Aadam MC - Fuckin' Bad Day EP címre fog hallgatni. Valószínüleg 10 trekk lesz, egy két közreműködővel és leginkább spanok alapjára fogom kiadni a bennem felgyülemlő ihletforrásokat (nevet).

 

InterjúMajom:Rajta lesztek-e valaki készülő cuccán (akár Faktúra,akár szóló)?

 

N-DEE : Masta'K lemezén leszünk rajta két külön trekkbe. KitchenGetTack és Összetévők lemezen leszünk még és egyenlőre ennyi (nevet).

 

InterjúMajom:Nem érdekel kire/mire,de ti eljártok szavazni?

 

N-Dee : Én eddig sose voltam szavazni..Nincs is tervbe (nevet).

 

Aadam MC : Hasonlóképp (nevet).

 

InterjúMajom:Mit tanácsolnátok azoknak,akik most kezdenének el a reppel foglalkozni?

 

Aadam MC : Mint Masta'K barátunk is említette, eleinte ne nagyon publikáljanak trekket.Mindenféleképpen tartsák a célt, de ha nincs meg bennük a láng, akkor ne tápláljanak túl sok reményt.

 

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?

 

N-Dee:Figyeljetek minket a www.facebook.com/madafaktura oldalon, hallgassátok a zenéinket (nevet).

 

Aadam MC:Örülünk és köszönjük mindenkitől akit érdekel a cucc, nem kell sokat várni már hogy csobbanjon. Azonban ne felejtsétek el hogy a www.facebook.com/madafaktura oldalon tájékozódhattok, iratkozzatok fel, lájkoljátok, hogy minden újság eljusson hozzátok!

 

InterjúMajom:Bigup-ot kiknek küldtök?

 

N-Dee:Minden egyes MC-nek és Beatmakernek akikkel együtt  dolgoztunk\dolgozunk\dolgozni fogunk és persze neked (nevet).

 

Aadam MC:Minden egyes arcnak aki velünk van, akik hallgatnak minket, de első sorban azoknak, akik részt vesznek a "balhéban" valamint neked, hogy gondoltál ránk (nevet).

 

InterjúMajom:Aadam MC,N-Dee,köszönöm az interjút!

 

N-Dee:Mi köszönjük a felkérést :D Művé'szett 2012.10.11 BÉÉKE

 

Aadam MC : Mi köszönjük a lehetőséget. Béke

faktúra.jpg


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr534711458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása