InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Gerola Interjú

2011.09.25. 12:46 InterjúMajom

 Következő alanyom a szombathelyi Gerola...:D 

InterjúMajom:Hello, Gerola!

Gerola:Csaó!Üdv Mindenkinek!

InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól. Hogyan kezdtél el reppelni? 

Gerola:Hú... ezt sokan kérdezték már (nevet).

Igazából régen nem is úgymond reppelni kezdtem, hanem írogatni. Rímpárokat, verseket, leírni a velem történteket... aztán idővel egyre több szöveg jött, amikből összeálltak az első dalaim. 2007-ben kezdődött az egész.

InterjúMajom:Miért pont a repp?

Gerola:Meghallgatok mindenféle zenét, a dupsteptől kezdve a komolyzenéig. De érzésem szerint, a repp az a műfaj, ahol a zenével annyira eggyé lehet válni, olyan harmónia alakul ki, ami legjobban kifejezi az érzéseket és tapasztalatokat. Egy szóval, a reppzene számomra önmegvalósítás. 

 

InterjúMajom:Nemrég jelent meg az első nagylemezed Hátraarc címmel. Tervben van-e egy következő Gerola lemez?

Gerola:Tervek mindig vannak. A Hátraarc LP 2 évet csúszott, közben belekezdtem ebbe-abba. Rengeteg szöveget írtam a tervezett időpont és a kiadás dátuma között. Ezek néhánya felkerült a Duplaszett vagy az Emlékek EP-re. A 2011-es év végére terveztük a Duplaszett nagylemezt, de ez átfog csúszni a következő évre.. emellett szóló albumon is gondolkozom, azt azonban még nem tudom, hogy nagylemez vagy kislemez lesz-e. Hú, túl sokat mindent elárulok! (nevet). 

InterjúMajom:Dess-sel ketten alkotjátok a Duplaszett formációt. Mik az aktualitások a Duplaszett-el kapcsolatban? 

Gerola:Na, már előre éreztem mit kell mondani. :)

Idén adtunk ki két demo számot az LP-ről, ami a közkedvelt videó megosztón megtalálható. Szeretnénk még idén valamit kidobni, de a nagylemez csak jövőre fog landolni. Annyit ígérhetek, hogy megéri várni rá! 

InterjúMajom:Gerola klipp még nincs,de van-e tervben?

Gerola:Ha lesz is klippem, annyi biztos, hogy nem szóló számból készül, hanem Duplaszett zenéből. Pár hónapja volt szó róla, hogy lesz klipp, egyenlőre azonban nincs tervben.

InterjúMajom:Hogyan ismerkedtetek meg Des-el, és miért döntöttetek úgy, hogy együtt nyomjátok?

Gerola:Ezt is jó páran megkérdezték előtted (nevet). Egyik szombathelyi haverom közreműködését rögzítettem éppen Domby Bertinél aztán oda beszéltünk meg egy találkozót, mert másnap mentünk ellépni Mezőkövesdre. Szóval érdekből spanoltunk össze (nevet).Viccet félre téve, 2009 áprilisában mentünk fellépni, és ott kezdődött meg a barátságunk. A közös zenélés a barátságból alakult. Terveztünk közös számot, aztán egy nyári estén írtunk egy atom jó zenére. Megbeszéltük, hogy csinálunk több zenét is... ennyi. Duplaszett.

InterjúMajom:Kiket tartasz tehetségesnek itthon? 

InterjúMajom:Rico spanom, aki itthon szerintem a legjobb flow-val és egyediséggel csapja szét a szakmát. Barbárfivérek, Sog, Essemm, Mettyú,Siska, a Kávás srácok, Shuka. Természetesen MM mindenek felett (nevet).

InterjúMajom:Kikkel dolgoznál együtt, akikkel még nem tetted?

Gerola:Erre az előző válaszom teljesen kielégíti a kérdésed. Akiket tehetségesnek tartok, azokkal szívesen reppelnék. Szerencsére a közeljövőben az említettek közül pár emberrel fogok együtt dolgozni.

InterjúMajom:Mi a véleményed a magyar bulikról/közönségről?

Gerola:Volt pár fellépés az elmúlt években. A véleményem teljesen megoszlik. Voltak nagyon jó bulik, voltak nagyon rémes fellépések. Az itthoni közönséggel az a baj, hogy nem vevők az élő reppes dologra. Elmennek bulikba, de sajnos a hallgatóság nagyobb része szereti otthon hallgatni a zenéket. Akik meg eljárnak, bulizni leginkább ülnek, és hallgatnak. Szóval a hallgatóság 20% (lehet sokat mondok) akik tényleg tudnak bulizni, és élvezik. De ez a vélemény nemcsak a repp-re vonatkozik, minden stílusnál az esetek többségéről ez mondható el. 

InterjúMajom:Mi a véleményed a magyar hip-hopról?

Gerola:Szinusz görbe.

InterjúMajom:Bítméker is vagy. Eladásra szánsz-e zenét?

Gerola:Már nem csinálok bíteket, szóval nem.

InterjúMajom:Hogyan írsz meg egy szöveget/bítet, mi a metódus? 

Gerola:Megkapok egy alapzenét, ha beránt, akkor egyből elkezdek firkálni rá. Nincs nagyobb koncepció. A jelenlegi állapot és a zene hangulata határozza meg a szövegem. 

InterjúMajom:Mit jelent neked a repp?

Gerola:Önmegvalósítást, illetve segítséget saját magam megismerésében.

InterjúMajom:Mit tanácsolnál annak, aki most venné fel a mikrofont? 

Gerola:Sose tegyétek le, ha szívvel és lélekkel nyomjátok! 

InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat, mi lenne a 3 kívánságod?

Gerola:Egészség, boldogság, zene!

InterjúMajom:Mondj 5 MC-t, akik nagy hatással vannak/voltak rád!

Gerola:Rico, Deego, Essemm, Eminem, Des.

InterjúMajom:Milyen a civil Gerola, mit csinálsz szabadidődben?

Gerola:Ezt elég sok idő lenne elmesélni (nevet). Jelenleg Keszthelyre járok főiskolára, ott a legtöbb időt a tanulás tölti ki, emellett floorballozok, amit szeretnék profi szinten. Aztán barátok, barátnő, család, zene. 

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?

Gerola:"Ne hagyd magadat tesó, neked múltad van meg jövőd..."

InterjúMajom:Bármi, ami kimaradt,de el akartál mondani? 

Gerola:Rendesen kifaggattál! (nevet).

InterjúMajom:Lehetőséged van Bigup-ot küldeni. Ki(k)nek szóljon ez?  

Gerola:Családnak, barátoknak, haveroknak, a Fentieknek, Szombathelyre, Keszthelyre, Budapestre, Kazincbarcikára, Neked és az olvasóknak! pacsi

InterjúMajom:Gerola, köszönöm az interjút!

Gerola:Én köszönöm a felkérést, illetve az olvasóknak is köszönet! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr183254869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása