InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Szérum Interjú

2011.11.16. 11:55 InterjúMajom

Mai vendégeim Tibes és dikTréÉ,aza a Szérum formációja! :)

Hello,srácok!

Ticsu: Üdv neked/nektek és az olvasóknak!

Tibes: Éjjó :D üdvözlök én is mindenkit!
 
Kezdjük az alapoktól.Hogyan kerültetek be a rap-bizniszbe?

Ticsu: 2005 tájékán egyik haverommal kitaláltuk hogy poénból összedobunk egy számot az ismerősöknek és egy bulin előadjuk:D , Nálam itt bekattant a gépezet és valahol ekkor döntöttem el hogy ezzel szeretnék foglalkozni, majd 2007-ben Bézzsel beinditottuk a MásszemszöG útját!

Tibes: Egy szerelmi csalódás után poénból elkezdtem verseket írni, mivel már akkor is reppesebb körökben mozogtam, fél év után jött az ötlet, hogy megpróbálkozzak a reppeléssel. Szerencsére voltak olyan mentoraim mint Fluor Tomi illetve idővel Eckü akiktől mindig kaptam az építő kritikát így garantált volt a fejlődés .



Miért pont  a repp?

Ticsu: Valahol mindig is ez a műfaj ragadott magával, ebben mindent megtalálok ami felszabadít ! :)

Tibes: Tizenpár éves koromtól kezdve ki sem lehetett kapni a fülemből az mp3 lejátszót, ha éppen nem voltam társaságban, valahogy a hip hop zenében találtam meg önmagamat, azóta se nagyon hallgatok mást.

Hogyan ismertétek meg egymást,és miért döntöttetek úgy,hogy együtt nyomjátok?

Ticsu: 2010-ben Tibes nálunk rögzítette Keserédes szóló albumát, hamar összhangot találtunk, majd a MásszemszöG és Tibes kombós fellépések során felröppent az ötlet hogy miért ne készítsünk közös cumót, amivel összekapcsoljuk az eddigi szinpadra lépéseket !

Tibes: Ahol addig felvettem, felmentek az árak úgyhogy más hely után kellett néznem, Eckü ajánlotta Ticsuék házi stúdióját, már az első találkozástól kezdve megvolt az összhang, mentek is a fítek egymás lemezeire rögtön, aztán jött az ötlet hogy dobjunk egy közöset.



Miért pont Szérum? :D

Ticsu: Semmi extra, bepattant, berögződött aztán így maradt :D

Tibes: Előttem a kép, ülünk az autóban, Ticsu megszólal: - Mit szólnál ha az lenne a nevünk, hogy Szérum? Tetszett, úgyhogy rábólintottam

Áprilisban adtátok ki a közös lemezeteket,ami Szérum névre hallgat.Milyen a visszejelzése a lemeznek?

Ticsu: Szerencsénkre elég jó, talán jobb is mint amire számoltunk, én személy szerint nagyon szeretem ezt az albumot ha szabad ilyet mondanom saját cuccra!

Tibes: Biztos nagyon kemény gyerekeknek tűnhetünk mert még nem oltott be senki :D Viccet félretéve tényleg full pozitív visszajelzések jöttek, meg hát számomra is olyan ez a lemez, hogy büszke vagyok rá.

Az albumról készült egy klipp a címadó dalból.Lesz-e újabb klipp?

Ticsu: Bármi elképzelhető, játszottunk már a gondolattal!

Tibes: A közeljövőben nem hiszem, most mindketten szólón pörgünk és hát nem dobálják tucatszám a pénzt, ha igényes klippet akar az ember azt meg kell fizetni.



Várható-e a közeljövőben egy újabb Szérum album?

Ticsu: Jelenleg mindkettem újra a szóló motyókon dolgozunk folytatva a régi ösvényt, de a késöbbiekben nem kizárt hogy összejön! :)

Tibes: Leghamarabb jövő nyáron állunk neki sztem, majd meglátjuk mit hoz az élet

Kiket tartotok tehetségesnek itthon?

Ticsu: Vérfürdő, Szavak ereje, Triek , Kényszerszünet, Zűrzawar, Dilek hirtelen,de vannak sokan!

Tibes: Az új vonalból akiket én kiemelnék azok Triek és Panczy, illetve a SativuS, az ő pozitív hiphoppjuk áll hozzám legközelebb

Mi a véleményetek a magyar bulikról/köszönségről?

Ticsu: Én nem panaszkodom, eddig minden bulin jól éreztem magam :)

Tibes: Nekünk jó dolgunk van itt Veszprém környékén, itt nagyon pörögnek a hiphoppra az emberek, de nekem Pesten illetve Győrben sem volt problémám, alapvetően hálás a közönség, szóval ha az MC odateszi magát akkor ők is felpörögnek.



Mi a véleményetek a magyar hiphopról?

Ticsu: Én jó ideje már csakis magyar hiphoppot hallgatok és úgy gondolom hogy a szinen levő előadók egyre jobbak, egyre szélesebb körökben terjed el a műfaj megmutatva hogy igenis van jövője és kereslete a magyaroknál is a műfajnak, emelett pedig nagyon sok olyan arc van aki tele pakolja a netet az igen alacsony színvonalú tákolmányaival ezzel egy ellenképet alkotva a  még nagyobb rétegű laikusok elött!
Szóval jó is rossz is ,de mindent összevetve jó irányba haladunk szerintem!


Tibes: Alapvetően fejlődőképes, tele vagyunk tehetséges MC és producerarcokkal, illetve a régebbi arcok közül a Hősök, a Punnany, az AKPH is élőzenekaros fellépéseket nyomat, ottvan minden nagyobb feszten, szóval van jövője a műfajnak. Viszont én hiányolom a mondanivalót illetve az értékrendet sok cuccból, megy a felesleges keménykedés, bífelés, az irigység nagyon meg tudja ölni ezt az egészet. Sajnos már nincs meg az a családias hangulat ami régen, pedig jó lenne ha mindenki csakis azzal foglalkozna amiről szól ez az egész: a ZENÉVEL

Ha tehetnétek,mit változtatnátok meg a hazai hiphopban?

Ticsu: Ez egy jó kérdés :) Változtatni nagyon nehéz, inkább azok az arcok kerűljenek előtérbe akik mindent megtesznek azért hogy jó/jobb irányba haladjunk!

Tibes: A keménykedős, kamugengszter vonalnak nem adnék annyi teret, inkább előtérbe helyezném a pozitívabb, derűlátőbb hip-hoppot. Valamint visszahoznám azt a régi, családias hangulatot, ami nálunk Veszprém környékén szerencsére még mindig jellemző.
 
Mit tanácsolnátok annak,aki most kezdene el a reppel foglalkozni?

Ticsu: Annak nincs könnyű dolga, éppen ezért hatalmas kitartással kell rendelkeznie, őnmagát adja ne trendet kövessen! törekedjen a minőségre, nagyon nehéz de próbáljon újat adni !

Tibes: Legyen alázatos, kitartó, fogadja el az építő kritikát és mindenképpen keressen egy mentort a nagyobb nevek közül aki véleményezi a cuccait illetve megadja a kezdő löketet.



Rajta lesztek-e most valaki készülő cuccán?

Ticsu: Szerencsére elég sok felkérésünk akadt , nemrég Drámának közreműködtünk, de várható Szavak ereje, Zűrzawar, Kényszerszünet, Narcotic Balance számaikban való megjelenésünk is !Trén-nek dobok még valamint Baron alapra tolok egy vadságot:)

Tibes: A Ticsu által említett Szérum fíteken(Szavak Ereje, KényszerSzünet, NB) kívül én még a SativuS-al nyomok egy közös kellemes trekket.

Kikkel dolgoznátok együtt,akikkel eddig még nem tettétek?

Ticsu: Én jelenleg a Különvéleménnyel szeretnék egy trekket összehozni, de ezen felül persze sokmindenki lenne még, nem nevezném nevén, egyszerűen aki jó arc és lelkes tehetséges ! :D

Tibes: Nekem nagy vágyam egy Caramel, illetve egy Takáts Eszter refrén valamelyik trekkemen. MC-k közül pedig Triekékkel, a SzóSzólókkal, vagy Day-el szívesen dobnék valami közöset. 

Ha kifognátok az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságotok?

Ticsu: Hogy mondjuk 10 évvel korábban kezdjek reppelni :D, saját lakás , Boldog Család :)

Tibes: Család, egészség, kiadott lemez


 
Üzenet az olvasóknak?

Ticsu: Remélem mindegyikőtökben fel keltettük az érdeklődést Legyen szép napotok, és ha felétek járunk gyertek el!

Tibes: Figyeljetek oda arra mit hallgattok, mert rajtatok legalább múlik annyira hogy milyen irányba megy a hip-hop, mint az MC-ken :)

Bármi,ami kimaradt,de el akartatok mondani?

Ticsu: Január Február tájékán Készül el az új MásszemszöG album amely a ZérÓ névre fog hallgatni,valószinüleg klippel indítunk, megtaláltok minket a youtube-on, facebook-on egyénileg mint MásszemszöG vagy Tibes!
 Itt elérhető a Szérum :  http://www.mediafire.com/?xfj7cnfwwnr8kyk


Tibes: Előbb leírtakon kívül annyi, hogy figyeljétek a youtube illetve facebook profilom, mert havonta legalább 1 trekk fel fog kerülni :)

Lehetőségetek van Bigup-ot küldeni.Ki(k)nek szóljon ez?
 
Ticsu:Bézsbeatnek a szemszög másik felének! airman, Dilek, Hősök, Marcus Jazz, Szavak ereje, Zűrzawar, Különvélemény, Kényszerszünet,Trén,Baron, Dráma, Vérfürdő, az összes barátomnak és mindenkinek aki kedveli a magyar hiphoppot!

Tibes: Bézsbeatnek én is dobnék egyet, a Hősöknek szintén, hogy felkaroltak és rengeteget segítenek, továbbá megy a Szavak Erejének, Zűrzawarnak, WaTának, Trieknek és Panczynak illetve Baronnak

Srácok,köszönöm az interjút! :)

Ticsu: Köszönjük a lehetőséget, szép napot! béke

Tibes: Kösz a megkeresést, sok sikert az oldallal, pacsi :)

MásszemszöG Facebook:http://www.facebook.com/masszemszog

Tibes Facebook:http://www.facebook.com/emceetibes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr633386913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása