InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Oldschool Arcok:SOG+Aggyegy5öst Lemezbemutató

2011.08.15. 12:10 InterjúMajom

 1. Hello megint,SOG!

 
Szevasz Tesókám, mi a stejsz?
 
 
 
2. Nemrég jelent meg az új kislemezed Aggyegy5öst! címmel.Milyen a fogadtatás,milyen hangulatban telt a felvétel, egyéb érdekességek?
 
 
 
Így van, ez egy 5 számos ep, aminek a fogadtatása olyan amilyet szerettem volna.Kiforott kis cuccként kezelik, a track-ek változatosak, de mégis jól simulnak egymás mellé...valójában kísérletezgetek most mindenfélével, ez volt az első felvonás.
Visszajelzések szerint mindegyiket pörgetik, mindenkinek más a kedvence...szóval örülök, hogy sikerült betalálnom :)
 
Amúgy csak azért készült el a cucc, mert az XL-re nagyon rácsaptak az emberek és sok új hallgatót is sikerült felcsippentenem...gondoltam fokozom a helyzetet...most könnyen ment.
Asszem belőttem egy vékony mezsgyét a hip-hop végletei között...ez nem konkrét cél volt, de most ez fekszik leginkább.De örökké csiszolódni fogok, csak így lehet.
Felvételek szokásos jó hangulatban teltek, Deegoval könnyű és gyors dolgozni.Kb az utolsók között voltam, akik a régi Bunkerban vettek fel, most már elkészült az új harcállás, ott meg majd az elsők között akarok célra tartani ;)
 
 
 
3. A lemezen van egy Warninshotz retro szám is (3 Beretta).Hogy jött az ötlet,hogy Tkyd-et és Rat B-t is meghívd a lemezre,és van-e esély arra, hogy vmilyen lemezen még toljátok ebben a felállásban?
 
 
 
Láttam, hogy Rat mostanában megint rápörgött az emszískedésre és Kyd-el épp összehozzák a közös korongjukat (Egyensúly, ami azóta meg is jelent és falják), úgyhogy gondoltam dobjunk már össze egy Warninshotz tracket az alap felállásban is.Megkerestem Kool Kasko-t is, hogy dobna e karcot rá (végül is ő is már hip-hop öreg), megtiszteltetésnek vette és hatalmas módon megdobta a "shot"-ot, a gyilkos rappek és ütős Tibbah alap mellett.
Ha full Warninshotz lemez nem is lesz, de még az idők során fel fog bukkani ez a 3as is.
 
 
 
 
4. Ennek a rovatnak a címe:Old School Arcok.Elmondanád,mit jelent neked az Old School,és szerinted miben különbözik a mai rap-világ, mondjuk a 90es évekhez viszonyítva?
 
HipHop-on belül az old school nekem - bármilyen furcsa is - egy új világot jelent.
Egy új, addig ismeretlen stílus születését, amely aztán rövid időn belül átformálta a zeneipart az usában és később az egész világon.Nem egy ősi kultúra, de olyan mintha mindig is a zenevilág része lett volna.Ezt valszeg azért érzem így, mert pont fordítva van...a rap - története során - az egész világ zenekultúráját magába szippantotta és a mai napig aktívan használja.
A mai rap-világ - amellett, hogy felhigult - végre kezd visszatérni a gyökereihez.Ez is leginkább a régi arcoknak köszönhető, akik kitartottak az eredetiség mellett és nem hagyták, hogy a mainstream picsogás padlóra küldje a rap-szcénát.
Itthon meg ennyi idő kellett, hogy minőségi produkciók készüljenek, mert régen csak a lelkesedés volt meg - itt magamra is gondolok -, ma már a technikai tudás is elért a megfelelő szintre.Van aki ezt tudja használni, van aki nem...
 
 
 
 
 
 
5. A legújabb klipet az XL című számból csináltad.Lesz-e újabb SOG klip?
 
 
 
Há hogyne lenne...csak ugye nem a rapből élek, úgyhogy nem megy minden csak úgy sitty-sutty :)) Eredeti tervem az, hogy egy új számból lesz...ami egy új cucc előfutára is lehet ;)
 
 
 
 
6. Min dolgozol éppen?Tervben van-e egy új lemez, single, vagy ilyesmi?
 
 
 
Jaja, az előbb említett track-el, klipel jöhet egy új ep.Mostanában fogok nekiállni...
Lp-t egyelőre nem tervezek, a kísérleteimhez pont megfelelőek a kislemezek (persze később minden lehet).
Mindegyikre akarok 1-2 közreműködőt, olyanokat is akikkel eddig még közvetlenül nem dolgoztam
együtt.
 
 
 
 
7. Milyen lemezt vettél legutóbb (ha nem rap-lemez, az se baj, sőt)? 
 
A Jiffo vs. SOG lemezt, hogy javítsam az eladási statisztikát :))
...amúgy tényleg azt, de csak közvetítő voltam.
 
 
 
8. Melyik volt az eddigi legjobb fellépésed?
 
Fingom nincs...ha a közönség állat én még állatabb vagyok.
...de anno a győri Súlya Van lemezbemutatót nagyon bírtam...hazai pálya ;)
 
 
 
 
9. Közreműködsz-e valaki készülő cuccán?
 
Eddig 2-3-ról tudok, de persze ezt én nem kotyoghatom ki...hátha promo-killa leszek :)
 
 
 
 
10. Hol láthatunk téged legközelebb fellépni? 
 
Okt.7-i székesfehérvári buliról tudok a Barbárfivérekkel és DJ Fegz-el, ebben a promóban megtaláljátok:
 
https://www.youtube.com/watch?v=bovjkYFw0I8
 
Nagy lesz!
 
 
 
 
11. Valami más,amit el akartál mondani? 
 
 
 
Figyeljetek rám, hozom az új cumókat!
Addig is látogassátok meg a Bloose Broavaz webshop-ot...akinek még nincs meg eredetiben, tegye magáévá a Jiffo vs. SOG lemezt, menjen rá SOG - XL nyakpántra - igen raj a mintázata is...meg persze csemegézzetek a többi Bloose katona cuccaiból is.Az Aggyegy5öst! ep. továbbra is letölthető; a YouTube-on meg ott vannak az official audio-k, XL klip...stb.
És könyörgöm, mindenki érezzen némi tiszteletet a műfaj iránt, ha már azt hallgatja vagy épp csinálja...mert a megfelelő navigációs rendszer nélkül a felszállás még sikerülhet, de a landolás kurva rázos lesz és betonkemény...
 
12. SOG, Köszönöm az interjút! :)
 
Én Köszönöm és Pacsi Mindenkinek! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr543154736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása