InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Bandezan Interjú

2013.02.17. 16:44 InterjúMajom

Bandezan neve ismerős lehet nektek.Csinált zenét pl. az Antal & Day lemezre és a közelgő Day-Atlantisz lemeznek is ő lesz az egyik fő producere.Vele beszélgetek most.

InterjúMajom:Hello,Bandezan!  

Bandezan:CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

 InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól.Hogyan kerültél bele a rap zene világába és miért pont a rap?

Bandezan:2006ban.. egy hideg téli estén.. a kocsmából kiesve..(nevet).Egyik barátomnak támadt egy ötlete, "FREESTYLEOZZUNK"!! attól a pillanattól kezdve több éven át az utcákat járva ment a szövegelés (telóról szólt az alap stb...).2010 márciusában kezdtem el beateket írni és akkor kezdtük rögzíteni a zenéket.. OTT LETT KOMOLY MINDEN.

 InterjúMajom:Miért pont Bandezan?

Bandezan:András > Bandi > Bande > Bandezan.. azt, hogy honnan jött a ZAN...sose találjátok ki (nevet).            


 
 InterjúMajom:Tagja vagy az Álcázott Állapot és a Skrilla csapatának is.Mi a helyzet ezekkel?

Bandezan:Szünetelés.. mindenki csinálja a saját dolgát, és nincs idő zenélni (sajnos) de akármikor újraindulhat a szekér!Hatalmas pacsit dobok nekik!!!

 InterjúMajom:Nem sok szóló dalod van eddig.Lesznek újak?

Bandezan:Mindenképp! most is írok egyet.. vagyis hármat, de abból kettő közreműködős lesz. szeretnék kiadni egy kis letöltős albumot is..remélem még idén,de lehet nem lesz rá idő.

InterjúMajom:Nemcsak a szövegelésben,de a bítgyártásban is ügyeskedsz.Te leszel a Day-Atlantisz egyik fő producere.Hogy jött vele a kapcsolat?

Bandezan:Csudálatos dolog az internet..2011 nyár előtt Day rámírt,hogy tetszenek a cuccaim...ki is választott egy zenét a soundcloud oldalamról és BÁMM így született a Hardcore..azóta megismertem az egész brigádot közös nyaralás,fellépés,zenélés..iszonyat nagyokat szoktunk pörögni "MERT A MI BANDÁNK ILYEN" (HÁCCOJJON (nevet))                  



 InterjúMajom:Kik alatt hallhatunk még Bandezan bíteket a közeljövőben?

Bandezan:Day,Antal,Zorrko,Éli,Mima,Beerseewalk,Rico,Tibes,SkillWalker,Gé, Duffchy,Beksz,Nevenincs,Snip, Indept,SLA,Dimenzió,Trix,Nick Name,Betkó,Lawszo,Krea,Lansky (a lista folyamatosan bővül)

 InterjúMajom:Klippet esetleg nem tervezel,legyen az szóló,Skrilla vagy Álcázott Állapot?

Bandezan:Az ötletek gyűlnek, de még nincs meg a megfelelő zene!

 InterjúMajom:Láthatunk-e téged valahol fellépni a közeljövőben?

Bandezan:Amint kijön az ATLANTISZ album és SkillWalkerrel a közös albumunk, az ország bármelyik pontján feltűnhetünk!

 InterjúMajom:Mit gondolsz az itthoni Hip-Hop közegről,bulikról,közönségről?

Bandezan:Figyelni kéne az új tehetségekre,sokan vannak és nem csak a megszokott cuccok kellenek.A bulik egyre durvábbak és ezt a közönségnek köszönhetjük akik túlordítják a zenénket!!

 InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod?

Bandezan:-végtelen fiatalság mindenkinek akit szeretek és magamnak
                -végtelen boldogság
                -végtelen sör                            

 
 
 InterjúMajom:Milyen a civil Bandezan,mit csinálsz szabadidődben?

Bandezan:Eszek,iszok,mulatozok (nevet).Egy hangtechnikai sulit nyomatok Pesten..a zene körül forog a világ (nevet).Élvezem az életet,keresem a társamat és várom a tél végét (nevet).Ja meg a hétvégét.

 InterjúMajom:Valami,ami kimaradt,de el akartál mondani?

Bandezan:Idén még kijön a közös albumunk SkillWalkerrel is!!!A zenéket én írom alá és a szövegeket ő próbálja..(nevet).
 
 InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?

Bandezan:Köszönöm, hogy elolvastátok az interjuhot,legnagyobbak vagytok!Járjatok bulizni vagy bulizni járjatok ahogy szeretnétek..

 InterjúMajom:BigUp-ot kiknek küldesz?

Bandezan:Mindenkinek aki velem van,én is ott vagyok veletek!Az összes embernek akivel zenéltem vagy zenélni fogok ja és "2347 pacsi neked kicsilány"!!!!

 InterjúMajom:Bandezan, köszönöm az interjút!

Bandezan:Én köszönöm papa!          bandi.jpg       

Bandezan FaceBook

Skrilla FaceBook

Álcázott Állapot FaceBook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr285085269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása