InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

DJ Zefil Interjú

2011.08.24. 13:48 InterjúMajom

 Mai alanyom DJ Zefil!Csekkeljétek!!! 

InterjúMajom:Csaó,Zefil! 

DJ Zefil:Yo! 

InterjúMajom:Vágjunk Bele!Hogy kerültél be a rap világába?  

DJ Zefil:Még kis tökös koromban,úgy 1988 körül futottam bele az első Ice-T,Beastie Boys,Sugarhill Gang,Flash kazettákba,addig inkább a rockzenét preferáltam jobban........ 

InterjúMajom:Miért pont a vinilpörgetést választottad? 

DJ Zefil:Először volt óriási kazettagyüjtemény,aztán a 90es évek elején már itt is lehetett cd-k be belecsúszni,így aztán az következett,majd végül a 90es évek közepétöl találtam meg azokat a lehetőségeket,ahonnan be lehetett szerezni bakeliten is a zenéket.Egy igazi dj nek tudnia kell bakelitről játszania,ez a kezdetektől fogva így van,erre épül az egész történet szerintem. 

 

InterjúMajom:Miért pont Zefil? 

DJ Zefil:hát ez egy igen hosszu történet,maradjunk annyiban hogy részegek voltunk (nevet). 

InterjúMajom:Sok mixtape került ki eddig a kezeid közül.Most dolgozol valami tape-en?  

DJ Zefil:Hát körülbelül 10nél járok,ebből sok a közös mix(pl. geryssonnal vagy zsigabával).Mixtapen most egyelőre nem gondolkodom,most új dolgokon jár az eszem. 

InterjúMajom: Milyen az eddigi Zefil tape-ek visszhangja?  

DJ Zefil:Amiket én hallok,illetve kapok visszajelzéseket,azok pozitívak,főleg a Carribbean Mix miatt találnak be,amit nem hittem volna,hiszen az egy dancehall mixtape,de tudomásom szerint bőven 15ezer felett volt a letöltések száma még 2006 körül,amikor készült. 

 InterjúMajom:DJ Gerysson-al is kikerült számos tape.Milyen vele a kapcsolat,és számíthatunk-e még egy Zefil-Gerysson tape-re?  

DJ Zefil:Geryvel természetesen remek a kapcsolat és szerintem ez igyis marad örökre, nagyon nagyra tartom őt szakmailag és emberileg is,kiváló viszonyban vagyunk és természetesen lesz még közös mix ebben biztos vagyok. 

InterjúMajom: Min dolgozol éppen? 

DJ Zefil:Most egy olyan dolog készül,ami meghatározója lehet a továbbiaknak,ugyanis készülnek az első saját alapjaim,amikre lesznek közreműködők,ez egy 8 max 10 számos ep lesz és igen csak színes lesz a felhozatal,az első tracken most dolgozunk Funktasztikussal és egyedülálló módon Afura is igent mondott a felkérésemre,így megszületik egy jó kis pécs-mezőkövesd-brooklyn kombó!A szeptember 23-ai pécsi Fura koncerten pedig videoklippet is szeretnénk forgatni a track-hez. 

InterjúMajom: Kikkel szeretnél még együtt dolgozni,akikkel még nem tetted?  

DJ Zefil:Hát,Afura már rég tervben volt,így nagyon örülök hogy ez megvalósul.Amerikai előadókkal is tervezek még számokat csinálni,szerencsére nagyon sok hírességgel jó viszonyban vagyunk,így megvannak a lehetőségek.Pl.egy Keith murray vagy egy j-ro(tha alkaholiks)közremüködésre lehet talán számítani jövőre,de magyarok közül is lesznek jónéhányan (Siska Finuccsi,Phat,Funktasztikus,Indiana,MC Gőz,MC Ron,de minden nevet nem árulok el).Sőt,még egy meglepetéssel is szolgálok majd! 

InterjúMajom:Milyen a véleményed a bulikról/közönségről?  

DJ Zefil:Változó,vannak városok,ahol jól pörögnek a partik,van ahol sajnos eléggé halott minden,de ez sokszor az adott parti minőségétől,helyszínétől és fellépők minőségétől is függ,zenéltem már 8000 ember előtt is,meg 2 előtt is.Itt,amik vannak problémák azok már a 90es évek elejétől vannak,kezdve a Rapülöktől.Igazából az átlag még mindig nem sokat tud erről a kultúráról,nem tudják mik az igazi értékei, milyen közösségteremtő ereje van,csak a felszínességig jutnak el. 

InterjúMajom:Milyen a véleményed a magyar hiphopról/DJ-kről? 

DJ Zefil:Jónéhány MC van,akik jó szövegeket írnak,és valódi tartalom van mögötte mondanivalóval, ez lehet akár negatív vagy pozitív.Manapság sajnos a negatívból van több.DJ-k is vannak tehetségesek,de akik valóban azok,nemigen kaphatnak lehetőséget,mert elveszik előle a kapzsi tucatdiszkósok.A magadért lobbizás pedig szerintem egy nehéz dolog,nem igy kellene müködnie. 

InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod? 

DJ Zefil:Mivel nem vagyok,és soha nem is voltam burzsoá gazdag gyerek,ezért szeretnék biztos megélhetést,ez az egyik.A második:szeretnék egy gyönyörű és hűséges feleséget.A harmadik pedig lehetne valami világszintű probléma megoldása (nevet).  

 

InterjúMajom: Kiket tartasz tehetségesnek itthon?  

DJ Zefil:Fhuuu...egyenként nem sorolnám őket,mert biztosan kimaradna pár név.MC-k közül,B-boyok közül,DJ-k közül is sok tehetséges van,de mindig az a nagy kérdés,mennyire kitartó valaki,mennyit áldoz az idejéből és energiájából a hiphopra.Én sok nagy tehetséget láttam elkallódni ilyen vagy olyan okok miatt az évek alatt sajnos,de a kitartás mellett nyilván szükséges a tehetség is hozzá. 

InterjúMajom:Milyen a civil Zefil,mit csinálsz a szabadidődben? 

DJ Zefil:A civil Zefil éjjele-nappala a hiphopról szól,mostmár jó 10 éve.Sajnos eléggé megviselt a sors az elmúlt 12 éven,szüleim halála,illetve sok rossz dolog történt velem,de emellett a hiphop nagyon sok mindenen átsegített a rossz időkben,sokat költöztem sokat jártam az országot,most visszajöttem pécsre, hiszen idevalósi vagyok,itt érzem igazán otthon magam,dolgozom ezen az ep-n gőzerővel,itt Pécsen szeretnék rezidensi munkát kapni,ezen is dolgozok éppen,és ha minden jól megy,az ősszel lesz egy új üzleti vállalkozás is,aminek semmi köze a hiphophoz,illetve lassan illene már valami asszonyféleség hiszen 35 éves vagyok (nevet). 

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak? 

DJ Zefil:Ne csak a felszínét lássátok ennek a gyönyörű zenei stílusnak,hanem nézzetek be a mélységekbe is,mert komoly dolgok rejlenek benne

 

InterjúMajom: Bármi,ami kimaradt,de el akartál mondani?  

DJ Zefil: Keressetek a Facebookon nyugodtan,a DJ Zefil oldalon ott megtaláltok infókat a további dolgaimról! 

InterjúMajom:DJ Zefil,köszönöm az interjút! 

DJ Zefil:Nagyon szívesen,én köszönöm a felkérést!Minden jót!Peace!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr403176017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása