InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

ÚjFhészek Interjú

2011.11.04. 11:37 InterjúMajom

 Mai vendégeim Odupla és Illegalvoice,azaz az Új Fhészek csapata...:D 

InterjúMajom:Sziasztok,srácok! 

Odupla:Üdvözlök minden olvasót , hallgatót, rajongót ! 

Illegalvoice:Hello,üdv mindenkinek! 

InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól?Hogyan kerültetek be a rap világába? 

Odupla:10 éves korom óta vagyok a rap zene rabja , foglalkozni komolyabban a szövegeléssel-szövegírással 2001-től kezdtem el .  

Illegalvoice:Kiskorom óta a rap zene világában élek, zenélni 14 évesen kezdtem el, akkor irogattam a szövegeket, utána a szövegírást felváltotta az alapzene készítés, szóval körülbelül 7 éve már mint producer tevékenykedem. 

InterjúMajom:Miért pont ez a művésznevetek?  

Odupla:Nekem az Odupla a keresztnevemből adótott ,mivel Ottó lebetűzve o-duplaT-o és simán Odupla lettem . 

Illegalvoice:Azért ezt a nevet választottam mert a valóságban élünk és én egy illegális hang vagyok ebben a cenzúrázott világban. 

InterjúMajom:Hogyan ismertétek meg egymást,és hogy döntöttétek el,hogy együtt akartok dolgozni?  

Odupla:Közös érdeki szálak fűztek össze minket , sokat beszélgettünk, pörögtünk együtt,rájöttünk mindketten,hogy közös jövők elé nézünk zenei téren,teljesen megegyeznek a nézeteink és izléseink mindenben.És nem végső soron Illegalvoice remek zenei producer. 

Illegalvoice:Közös érdekeink találkoztak valamikor régen és ebből a kezdeti kapcsolatból kiforrott egy komolyabb dolog. Megtaláltuk a közös hangot és elkezdtük csinálni az ODUPLA–KÖNNYŰ PÉNZ című nagy albumot. 

InterjúMajom:A következő album címe Hosszú Percek lesz.Hogy áll most a project,lesznek-e közreműködők,kik lesznek a producerek?  

Odupla:80 % százaléka kész az albumnak aminek a címe Hosszú Percek lesz .Ez azt jelenti körülberűl Novemberre lesz kész a cucc letölthető formában,persze limitált darabok lesznek!Közreműködők lesznek persze,neveket nem mondok inkább egyenlőre!Producerek: Illegalvoice , Grand Royal,Aglofellaz beats (Ir).  

 InterjúMajom:Illegalvoice,te bíteket is csinálsz.Eladásra szánsz-e még zenét?  

Illegalvoice:Az alapzenéket eladásra csinálom igen, akit érdekel, keressen meg facebookon, mostanában elég olcsón szórom őket, hogy mindenkinek lehetősége legyen minőségi alapokra felreppelni a szövegét. 

InterjúMajom:Mi a véleményetek a magyar bulikról/közönségről?  

Odupla:A magyar bulik mindig ugyanarról szólnak ugyanazokkal a magyar számomra nevetséges fellépőkkel .Persze ha jön valami külföldi előadó aki érdekel azon ott szoktam lenni !A magyar közönséget könnyű nagyon becsapni,hisz a töbsége nem gondolkozik el azon kit is hallgat, és valójában a rap zene miről szól. 

Illegalvoice:A magyar bulik általában mindig ugyanazokkal a fellépőkkel vannak, ugyanolyan emberekkel. 16 éves kis tinik megvezetve ugrálnak az olyan előadókra akik csak azért vannak ott azon a színpadon, mert sikerült valakinek jó mélyen benyalni. Szóval ami most van buli szinten egy nagy rakás sz*r. Már bocsánat! 

InterjúMajom:Melyik volt a legjobb helyszín,ahol felléptetek?  

Odupla:2006-os sziget fesztivál ,De minden buli ahol felléptem legyen az a régi Fhészek -ÚjFhészek,mindegyik nagyon durva buli volt,minden fellépésünkkel maradandó élményeket tudunk nyújtani a közönség számára ! 

Illegalvoice:A legjobb helyszín nekem valamikor régen volt, Gyöngyösön. De Oduplával ahol léptünk fel ott mindig letettük a névjegyet. Ahol az „Újfhészek” megjelent, ott tutira nagy bulit csaptunk legyen szó akármilyen méretü közönségről! 

 InterjúMajom:Mi a véleményetek a magyar hiphopról,és mit változtatnátok meg a magyar rap-en belül? 

Odupla:A tervem már meg van ,szeretnék még több embert meggyógyítani a zenémmel :) 

Illegalvoice:Az én receptem meg van, nem árulok el titkokat. Újrafogom formálni ezt az egészet. Már csak idő kérdése! 
 
InterjúMajom:Ha kifognátok az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságotok?  
 
Odupla:Családomnak , Mennyaszonyomnak és magamnak égeszséget ,megúszni a börtönt, és még hogy 3-at kívánhassak! 
 
Illegalvoice:1. Egészség, 2. olyan jövedelem a zenéből, ami a nyugodt megélhetést biztosítja 3. egészség a családomnak is! 
 
InterjúMajom:Várhatunk-e a közeljövőben egy új klippet? 
 
ÚjFhészek:Jelenleg is folyik az Új klippünk munkálata a Riadó című számból a Jadefx workshop jóvoltából.Köszönjük Gaál Péternek! 
 
 
InterjúMajom:Tervek a jövőre nézve?  
 
Odupla:Odupla-Hosszú Percek album,Illegalvoice-Ezer meg egy album , és még vannak tervben projectek , lesznek még nagy meglepetések részemről is és illegalvoice részéről is. 
 
Illegalvoice:ODUPLA – HOSSZÚ PERCEK, ILLEGALVOICE – EZER MEG EGY, ILLEGALVOICE MIXTAPE, PLATINUM SZÓLÓ(PROJEKT). 
 
InterjúMajom:Milyenek vagytok civilben,mit csináltok szabadidőtökben?  
 
Odupla:Próbálok mindig ugyanaz lenni élőben,mint a zenéimben,hisz ennek ez a lényege,ha hiteles akar maradni az ember .Non-stop a zene megy!!! 
 
Illegalvoice:Civilben sem vagyok különb mint a zenei életben, folyamatosan zenélünk, csináljuk a dolgokat. Zenéből keresek pénzt magamnak. Nem sok különbség van,talán annyi, hogy jelenleg iskolába járok, mert úgy döntöttem szükségem van egy minőségi papírra amivel kiemelhetem a nagy cégek zsebéből a pénzt!  
 
InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?  
 
Odupla:Mindenki törekedjen arra hogy álljon ki az igazáért , legyen erős  ,kitartó a céljai érdekében , nem bízzon senkiben,csak a saját érdekeid legyenek a fontosak.És hallgassátok az ÚjFhészket!!!
 
Illegalvoice:Találjátok meg magatok, figyeljetek oda az életre, a lehetőségekre, ne másokra hallgassatok, tegyétek azt amit a szívetek diktál. Az igazi ember soha sem adja fel az álmait! 
 
 
InterjúMajom:Bármi,ami kimaradt,de el akartatok mondani?  
 
Odupla:Megjelentek az ÚjFhészkes Pólók ,Galléros pólók , kapucnis pulcsik , kereknyaku pulóverek ,női ruhák!Csekkoljátok be milyen ÚjFhészekben járni !!! www.ujfheszek.polomania.hu  
 
Illegalvoice:Újfhészek company elhozta nektek az Újfhészek öltözködést, járjatok a „fhészekben”. 
 
InterjúMajom::Lehetőségetek van Bigup-ot küldeni.Ki(k)nek szóljon ez?  
 
Odupla:Big Up -ot küldenék Illegalvoice-nak , Volume-nak ,Gaál Péternek és minden rajongóknak,aki hallgatja a zenénket! 
 
Illegalvoice:Küldeném a bigupot, Oduplának, a BKP-nak mert jelenleg én kevertem az albumokat, Gáál Péternek a Jadefxbe, és bigup MINDEN ÚJFHÉSZEK RAJONGÓNAK! KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST! 
 
InterjúMajom:Odupla,Illegalvoice,köszönöm az interjút! :) 
 
Odupla:mi köszönjük a lehetőséget :) Breeeekkkkk 
 
Illegalvoice:Mi köszönjük! 
 
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr423352972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása