InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Skill Walker Interjú

2012.02.06. 12:09 InterjúMajom

Mai alanyom a Basik és a Warning krú oszlopos tagja,Skill Walker.Jó olvasást! :)

InterjúMajom:Hello,Skill!

Skill Walker:Nagy fel, és üdvözlöm az olvasókat!


InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól.Kinek vagy minek a hatására vetted fel a mikrofont?

Skill Walker:Ha jól emlékszem 2008-ban fogtam először mic-ot, egy nyíradonyi partin a kezembe akadt.
Pár dícsérő szó elég volt ahhoz hogy inspiráljon a továbbiakban.
Gyerekkori barátommal Dimenzióval elkezdtünk Twoszok(Túszok) néven irogatni, 2009-ben ki is adtunk egy Ep-t Twoszdráma címmel.
Ennek produceri munkálatait Sima barátunk végezte. Nagyon sokat segített a kezdeteknél. Köszönet ezért neki!
Nagyjából így csöppentem bele a reppingbe.

 

InterjúMajom:Miért pont Skill Walker?

Skill Walker:Ez egy hosszú folyamat volt. Kezdetekben rámadták hogy adottságom van a zenéhez, ebből jött a Skill.Egy darabig így nyomultam a Túszokban, aztán egy italozásnál spanom SkillWalkernek szólított, talán a Star Wars-ról beszéltünk.Megtetszett, és így maradt.





InterjúMajom:A Basik krú tagja vagy.Hogy kerültél be a brigádba?

Skill Walker:Ott voltam az elejétől fogva, SLA tesóval pár közös cucc után agyaltunk egy kiadón.Az ő ötlete volt, de nem is volt kérdés hogy igent mondok-e a belépésre.
Közben Slayával megcsináltuk a RebelObama formációt, bár most kicsit pihen a dolog.
Kellő promocióval szerintem nem lenne gond a felfuttatásával. De még nagyon az elején járunk.



InterjúMajom:Van egy másik csapatod is,a Warning Crew.Úgy tudom,fellépéseket szerveztek.Hol szerveztek legközelebb bulit és kikkel?

Skill Walker:A Warning 2008ban alakult. Kisvárosban nőttünk fel, igazából egy baráti társaságnak indult.Pár nyíradonyban megszervezett kisebb party után a nagyobb siker érdekében áthelyeztük székhelyünket Debrecenbe.Egészen jól fogadták az emberek, nehéz volt de úgy érzem sikerült valami maradandót alkotni.A legközelebbi buli májusban kerül megrendezésre az Unplugged Clubban, ezúttal Essemm lesz a fellépő és várhatóan P.G. és Jereván Zoo kíséri Sütivel karöltve.


InterjúMajom:Úgy tudom,nagyon jóban lettél Drama-val,aki szintén Basik tag.Hogy jött a kapcsolat,és lesznek-e trekkek vagy akár egy teljes album Skill Walker-Drama felállásban?

Skill Walker:Nagyon megtetszettek Drama cuccai, nagyon tehetséges producernek tartom őt.Ráírtam mikor kijött a Lessenek Ep-m. Beadta neki, hamar rám is dobott pár beatet.
Megcsináltam a Van Mikor című zenémet, elnyerte tetszését aztán szóba jött egy közös lemez.16 Track, minden zenét Drama készít rá, pár közreműködő.Szeretném ezt a lemezt nagyon tudatosan elkészíteni, a célom hogy teljes képet kapjon rólam a hallgató.Remélhetőleg még idén elkészül, de semmit nem szeretnénk elsietni. Bár Drama nem is erről híres (nevet).





InterjúMajom:Várhatunk-e klippet tőled a közeljövőben?

Skill Walker:Épp a napokban rögzítettem a zenét amire elképzeltem egy klipet.
Egy fiatal debreceni srác Varga Máté fogja csinálni, előre láthatóan zorall cucc lesz!
Ez lesz a Drama & SkillWalker lemez promója is egyébként. Reméljük megtudunk célozni egy nagyobb nézettséget vele.


InterjúMajom:Kiket tartasz tehetségesnek itthon?

Skill Walker:Nagy neveket nem szeretnék mondani hiszen ők már megkapták a kellő figyelmet.
SLA aki olyan egyéni flow-t és szöveget rak hogy néha már fáj, továbbá egy új pécsi banda a Nevenincs akik biztos hogy nagyobb népszerűségre tesznek majd szert.
Producerek közül ProgRestát emelném ki aki ugyebár Garage-os, mégsem kap akkora figyelmet mint amit megérdemelne, Sima, Drama és Debrecenből Pierci és a Hétnap Prod.



InterjúMajom:Mi a véleményed a bulikról/közönségről?

Skill Walker:Ez változó, néha nagyon trének gondolom, de hálistennek az utóbbi party-k ezt megcáfolják.Mikor elkezdtük a Warning-ot 200-300 fő biztos volt minden bulin, aztán egy ideig nem nagyon pörgött a hiphop Debrecenbe.A közönség viszont mindig nagyon odateszi magát, több fellépő jelezte hogy itt érzik magukat a legjobban, így mindig szivesen látogatnak vissza.


InterjúMajom:Mi a véleményed a magyar hiphopról és min változtatnál?

Skill Walker:Nagyon nehéz egy kezdőnek mindenféle hátszél nélkül betörni a magyar hip-hopba. Ez nyilván annak tudható be hogy nagyon sok a szar, és a kezdőket már türelmük sincs az embereknek behallgatni.Nyomatni kell a jobbnál jobb cuccokat és hátha egyszer betalálja valaki, viszont a gagyiknak nem kell eröltetni ami nem megy.


InterjúMajom:Hogyan írsz meg egy szöveget,mi a metódus?

Skill Walker:Folyamatosan jegyzetelem a rímeket ami épp eszembe jut, aztán itthon felépítem rá a szöveget.Próbálok megfogni egy témát, aztán nekilátok. A legjobb mikor egy zene adja a témát akkor kivégzem a bítet! (nevet)


InterjúMajom:Nem érdekel kire/mire,de te eljársz szavazni?

Skill Walker:Eljárok, mert változásra lenne szükség. Elég tré a helyzet kishazánkban sajnos...

InterjúMajom:Hol láthatunk téged legközelebb fellépni?

Skill Walker:Igazából még nem nagyon van lehetőségem fellépni, de szívesen megyek bárhova ha hívnak.Hazai pályán elég jól szoktak sikerülni ezek a partyk, de azért szeretnék eljutni pár helyre.

InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kivánságod?

Skill Walker:Ha egyszer kifogom majd átgondolom. (nevet)


InterjúMajom:Milyen a civil Skill Walker,mit csinálsz szabadidődben?

Skill Walker:Fősulin tanulok, mellette főállásban repperkedem. Szervezem a Warningot, spanokkal és barátnőmmel tengetem a napjaim.


InterjúMajom:Tervek a jövőre?

Skill Walker:Drama & SkillWalker lemez még idén, aztán nekiesnénk a Túszok nagylemeznek Dimenzióval.Szeretnék a zenével foglalkozni, és emellett rendezvényszervezéssel.

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?

Skill Walker:Legyetek nyitottak az újra, járjatok el a fasza bulikra és veressétek a zeném! (nevet)

InterjúMajom:Bigup-ot kiknek küldesz?

Skill Walker:A legnagyobb nagyfel Húst-nak megy fel az égbe! A Warningnak, Testvéremnek, Simának, Dramának, Slayának, Dimenziónak Angliába, Progrestának, Piercinek, a Still Bro's-nak, minden hallgatómnak és spanomnak!Ha valakit kihagytam volna ne haragudjon, szerencsére sokan vagytok.

InterjúMajom:Skill Walker,köszönöm az interjút!

Skill Walker:Köszönöm a megkeresést. Pacsi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr164071644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása