InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Tkyd Interjú

2012.03.29. 08:29 InterjúMajom

Mai alanyom a Bloose Broavaz-ból is ismert Tkyd.Azt hiszem,nem sokatoknak kell bemutatni őt.Valami hihetetlen,micsoda szövegvilága van és hogy tudja az igazat adni.Örülök,hogy most vele beszélgethetek.

InterjúMajom: Hello,Tkyd! 

Tkyd:Üdvözlet neked és az olvasóknak.

InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól.Kinek/minek a hatására kezdtél el reppelni? 

Tkyd:1988 óta hallgatok rapzenét,már a kezdetektől nagy hatással volt rám,hiszen 1 átlagos dalnál 6-7-szer több mondanivalót tartalmaz,és az önkifejezésnek egy teljesen egyedi módján komunikál a hallgatókkal..egyszerűen imádom,és már  '91-ben egy demókazetta formájában próbáltuk megörökíteni..(young enemy)  

InterjúMajom:Nemrég jött ki 2 új dal,ami a nevedhez köthető.A Day-el közös "Légy jó mindhalálig" és a Palej Nikivel közös "Az utolsó nap (Levél3).Hogy jött a kapcsolat Day-el és Nikivel?  

Tkyd:A 21.században élünk ahol már nem létezik távolság...a netnek köszönhetően rengeteg előadóval tartom a kapcsolatot,és a közeljövőben várható közreműködések is a facebooknak köszönhetőek. 

 

InterjúMajom:A legutolsó lemez,amin szerepelsz egy Rat B-vel közös lemez.Mennyi időt vett igénybe a lemez elkészítése,milyen hangulatban teltek a felvételek és milyen a visszhangja a lemeznek?

Tkyd:A lemez az utómunkálatokat leszámítva,elég gyorsan elkészült annak ellenére hogy nagy volumenű összetett albumról van szó...a hangulat végig családias,és oldott(néha túlságosan is) volt.A visszajelzések is jók,hiszen csak a rat oldaláról több mint 25000-ren töltötték le,ami azt hiszem már mond valamit..   

InterjúMajom:Tykd szólólemezt várhatunk-e a közeljövőben?

Tkyd:A közeljövőben a scbp. vs. tkyd a legfontosabb,és persze van vagy 6-7- felkérésem közreműködésekre..de igen..jön az új tkyd cucc,a heavy mentál...      

InterjúMajom: Klippben nem gondolkozol? 

Tkyd:De gondolkozom..de nem 2 forintos dologról van szó,szóval támógatók jelentkezzetek...amúgy igen,idén mindenképp jelentkezem klippel is,de nem akármilyennel.. 

  

InterjúMajom:Egy kicsit más téma, de szerintem érdekes kivesézni:Hogyan látod a magyar hip-hop helyzetét?Esetleg mi az, amin változtatni kéne? Legyen szó előadókról, közönségről vagy party szervezőkről.   

Tkyd:A szervezésen lenne mit javítani,de úgy látom egyre nagyobb teret hódít a műfaj..pl.pilvaker,osg,stb..és ez mindenképp bizakodásra ad okot..de a megfelelő menedzselés még nagyon kezdetleges..de bizakodó vagyok..előadók pedig mindig leszek,és a közönség majd szelektál..       

InterjúMajom: Figyelemmel követed-e az új mc-ket, van-e kedved/időd ráfülelni az "ifjoncokra"? Ki tudsz-e emelni esetleg valakit, akire szerinted érdemes figyelni? 

Tkyd:Az újak folyamatosan küldik nekem a linkjeiket,szóval naprakész vagyok,és aki feltűnik az üzenőfalamon az már elég jó..szóval küldjétek..de nem szeretnék senkit külön kiemelni..    

InterjúMajom:Hol láthatunk téged legközelebb fellépni? 

Tkyd:Ápr.14. BP. dürer..és the show must go on..and on.. 

InterjúMajom:Milyen a civil Tkyd,mit csinálsz szabadidődben? 

Tkyd:Írok,rengeteget olvasok,imádok főzni,túrázni a bakonyban,a jó filmeket,sportolni,a lányokat,és bulizni...de a legjobban azt amikor rám zárják a süketszobát,és akkor csak én meg a mic..  

InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod? 

Tkyd:Hogy az anyám kapja vissza az egészségét,hogy soha többé ne szenvedjen hiányt senki semmiben,és az összes szar embert erről a bolygóról kilőném a világűrbe.. 

InterjúMajom: Üzenet az olvasóknak? 

Tkyd:"Az ablak amit nyitok neked akkora hogy kiesel...ne mások döntsék el hogy ki vagy,te döntsd el hogy ki leszel.." 

InterjúMajom:Bigup-ot kiknek küldesz? 

Tkyd:SAN,MIKEE MYKANIC,DAY.SUPPAH,FDC,BB,HŐSÖK,KIRÁLYNŐK,KOLDUSOK.. 

InterjúMajom: Tkyd,köszönöm az interjút! 

Tkyd:.Én köszönöm a lehetőséget..máj 11 SEAN PRICE!!! peace. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tkyd Facebook:www.facebook.com/#!/pages/TKYD-rajong%C3%B3i-oldal/170787072981938

Bloose Broavaz Facebook:www.facebook.com/#!/pages/Bloose-Broavaz/95790414648

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr344347271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása