InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Deniz Interjú

2011.09.20. 12:14 InterjúMajom

 Következő alanyom a barcikai Deniz...:D 

InterjúMajom: Hello,Deniz!
Deniz: Sziasztok!
InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól.Hogyan kezdtél el reppelni?
Deniz:Lerágott csont és szokásos történet:) Láttam a Tv-ben az akkor menő rappereket majd később jobban beleástam magam a dolgokba, mert megtetszett ez az egész. Akkoriban lett kedvencem a Gang Starr, Pharoahe Monch, Eminem, 2 Pac. Aztán magyar kazik is kerültek a walkmenembe. Sub Bass Monster, Fila Rap Jam-ek, Klikk, Dózis stb. Időközben pedig valamiért egyre jobban éreztem a késztetést magamban, hogy elmondjam amit gondolok a világról. 
InterjúMajom:Miért pont a repp? 
Deniz:A zenét szerettem mindig. Énekelni nem tudok, a rajzolás nem érdekelt annyira, a sportot versenyszerűen erőltetettnek éreztem, ez pedig a szívemhez nőtt mert lázadó, őszinte, rólam szól, és nem erőlteti rám senki.
InterjúMajom:A Kojsz Production tagja vagy.Hogyan kerültél be a labelbe?
Deniz:Örülök a kérdésnek mert ezt a csoportosulást nem igazán tisztáztuk a mai napig :) Ez nem egy label, legalábbis a szó klasszikus értelmében semmiképp sem. Ez egy baráti kör aminek Kojsz adott egy nevet, bejegyeztetett egy "céget" mivel Ő az a személy aki intézi az ügyes-bajos dolgainkat. Nem egy kiadóról van szó, meg nem is arról, hogy mindenféle képpen minél több előadót gyűjtsünk magunk köré. Adott volt jó pár barát akik együtt zenélnek évek óta, aztán egy név köré gyűltünk, hogy lássák az emberek is, hogy a mai napig kitartunk egymás mellett. Mindenki csinálja a saját dolgát belátása szerint, Kojsz pedig a háttérből lematekozik mindent, hogy nekünk tényleg csak a számok megírásával és elkészülésével keljen foglalkozni. Aztán ha időnk engedi Gőznél a kertben feldobunk egy húst a rácsra, meg kinyitunk pár sört és viszkit. Ja és, hogy kerültem bele? Mi alapítottuk (nevet).
InterjúMajom:Nemrég jött ki a "Ha fájni kell,fájjon!" c. számból egy videoklipp.Milyen volt a forgatás?
Deniz:Fárasztó. Ha hosszabban kell válaszolnom akkor pedig kurva fárasztó (nevet). Márciusban forgattuk Mosonmagyaróváron, és hát nem éppen volt strandidő. Másfél napig forgattunk amit úgy kell elképzelni, hogy szombat reggeltől szombat estig, valamint egy keveset még vasárnap. Horvát Csaba ált a kamera túlsó végén, a vágást szintén ő készítette de besegített neki még Kárti is a BMB-ből. Ezúton is köszönöm nekik a sok munkát! Valamint mindenkinek küldöm a pacsit aki részt vett és segített a forgatáson, mert nem csak mi 3-an kellettünk hozzá, hogy ez létrejöjjön. 
InterjúMajom:Tervben van-e esetleg egy újabb Deniz klipp?
Deniz:Persze, nem is egy. Idén még egy klipet szeretnék, illetve majd az új nagylemezhez jövőre legalább 4-et.
InterjúMajom:Az eddigi utolsó Deniz szólólemez a 2008-as kiadású Szegények Zenéje.Várhatunk-e esetleg újabb Deniz lemezt a közeljövõben?
Deniz:A választ elsütöttem az előző kérdésnél (nevet). Folyamatosan írom/írtam a számokat az elmúlt években, és éreztem, hogy több van bennem mint amiket eddig csináltam, csak kellett egy pár év, hogy beérjenek a történések a fejemben. A legutolsó lemezem dalait 18 évesen írtam. Azóta eltelt jó pár év, és ezek az utóbbi évek úgy érzem nagyon az előnyömre váltak minden tekintetben. Más dolgok lettek fontosak, máshogy látok sok dolgot, és nagyon sokat fejlődtem ezt pedig nem csak a zenére értem. A fájni kell fájjon már jól tükrözi, hogy "mire vagyok képes" illetve, hogy milyen kaliberű dalok lesznek a nagylemezen. Egy baj van, ami egyre inkább zavar, hogy nagyon kevés időm jut a zenélésre. sokkal többet szeretnék foglalkozni a rappel mivel a barátnőm mellett Ő a másik szerelmem (nevet). Már bőven megírtam egy lemeznyi anyagot az elmúlt 3 évben, csak nem érzem kerek egésznek a mai napig. Nem arról van szó, hogy lustulok vagy, hogy nincs ihlet. Egyszerűen csak nagyon brutál lesz ez a korong, és addig nem szeretném kiadni amíg nem érzem azt, hogy: "Kész van"! 

InterjúMajom:Kiket tartasz tehetségesnek itthon?
Deniz:Akikkel csináltam már számot, vagy a jövőben fogok, mindegyik előadót tehetségesnek tartom.
InterjúMajom:Kikkel dolgoznál együtt,akikkkel még nem tetted?
Deniz:DSP, Phat, Káva, Norba... hirtelen ezek a nevek jutottak az eszembe.
InterjúMajom:MC Gõzzel közösen készült el a Halálos Fegyver-Digitál Vegyszer album.Most várhatunk-e Halálos Fegyver albumot/zenét/klippet?
InterjúMajom:Pont a napokban készült egy új dalunk ami hamarosan hallható lesz. Gőzzel az elmúlt 2 évben kicsit áteveztünk az elektronikusabb dub stepes zenék vizeire aminek következtében most bele kerültünk két projectbe is. Az egyik már publikus, Krajczár Péter aka. Dubsyntax csinál betegebbnél betegebb zenéket amikre mi MC-zünk, a másik történet pedig egyelőre maradjon titok (nevet). Nagylemez biztos lesz csak nem tudjuk még mikor illetve milyen formában, mert folyamatosan érkeznek szerencsére jobbnál jobb megkeresések és ötletek az irányunkba. Jelenleg egyébként Gőz a készülőben lévő Proof Of Life nagylemezbe fekteti minden energiáját, én pedig a szóló lemezembe, ezért a közös dalok írását most kisebb lángra kapcsoltuk. 
InterjúMajom:Mit gondolsz a magyar bulikról/közönségrõl?
Deniz:Nagyon összetett kérdés ez, amire pár sorban válaszolni nehéz. Úgy gondolom, hogy az OSG-n, OMF-en és egy két nagyobb rendezvényen kívül jelenleg kómában fekszik a partyszervezés Magyarországon. Persze pár város kivétel ez alól. Egerben, Gútán, Székesfehérváron szinte kivétel nélkül csak jó bulik vannak amikre szívesen emlékszek a mai napig. Sok helyen azonban tizenéves gyerekek szeretnének bulikat szervezni 20 ezer Ft-ból, ami sokszor nem jön össze. Ha megnézed a magyar előadók turné listáját akkor nagyjából 5 város van az országban ahol fel tudunk lépni kifejezetten hip hop buliban. Nagyon elcsépelt, hogy mindent a gazdasági válságra fogunk de érezhetően kevesebb pénzem van nekem is és másnak is, ezért a bulikat kevesebben látogatják, ebből kifolyólag nem is éri meg sok helyen bulit szervezni. Az anyagi oldalon túl sajnos egyre többen beérik azzal, hogy a youtube-on megnézik a klipeket, videokat és nem éreznek kényszert hús-vér élményekre mert annyira befásultak, kockák, sötétek, vagy legrosszabb esetben mindhárom egyszerre. Természetesen tisztelet a kivételnek! Pozitív viszont, hogy egyre több olyan klub és rendezvény van ahol nem a hip hop hallgatók a célközönség, de mégis nyitnak felénk vagy más előadók felé. Én úgy látom, hogy 2005-höz képest mélyponton vannak a bulik, de mivel egyre jobb zenék születnek és egyre több ember hallgat magyar hip hop-ot életre fog kelni, életre kell, hogy keljen! Nélkületek azonban nem megy...

InterjúMajom:Mit gondolsz a magyar hiphopról?
Deniz:Ez a kérdés ebben a formában megválaszolhatatlan de összegezve azt gondolom, hogy szeretem a magyar nyelvet és szeretem, hogy ilyen választékosan lehet fogalmazni ami a rapnél nagyon fontos. Azt gondolom, hogy nagyon sok a tehetséges előadó, akik nem azt érdemelnék, hogy üres zsebbel kevés megbecsüléssel csináljanak ilyen világi zenét.
InterjúMajom:Mit tanácsolnál annak,aki most venné fel a mikrofont?
Deniz:Ha divatból veszi fel akkor miután felvette, dobja is el. Vagy a legjobb ha fel sem veszi.
InterjúMajom:Hogyan írsz meg egy szöveget,mi a metódus? 
Deniz:Metódus nincs. Szinte egész nap pörög valami rím, vagy mondanivaló a fejemben. Mindig beindítja valami az agyam aminek kötvetkeztében sokszor még elaludni sem tudok. Ha metódusnak lehet nevezni akkor a folyamat első része mindig egy zene amire majd később megírom a szöveget. Mostanában munkából hazafelé menet a buszon szoktam szöveget írni a telefonom segítségével (nevet). Elég hülyén nézhetek ki, de akkor van időm, meg affinitásom.
InterjúMajom:Ha valaki még nem hallott rólad,mit mondanál neki,miért téged hallgasson? 
Deniz:Nem mondanék semmit, mert meggyőzni ilyen formában senkit nem akarok. Nézzen szét itt: http://facebook.com/deniz.official itt: https://youtube.com/denizemszi meg itt: http://deniznet.hu Aztán az ízlése majd dönt.
InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod? 
Deniz:Hogy minden kívánságom után mindig még egyet kívánhassak (nevet).

InterjúMajom:Rajta leszel-e valaki készülõ cuccán? 
Deniz:Sokan felkérnek közreműködni egy-egy számban, de csak barátokkal-ismerősökkel és azokkal csinálok valamit akiket igazán tehetségesnek tartok. Jelenleg minden szabad enerigám és időm a szóló lemezem készítésre fordítom, ezért még kevesebb közreműködést tudok bevállalni. Mikee Mykanic-el vettünk fel most egy dalt, illetve ahogy említettem Gőzzel is érkezik egy új track, és a SzóSzólók-ból ÁdE-val is alkotunk. Nagyjából ennyi várható ez évre. Konkrét lemezt nem tudok mondani. 
InterjúMajom:A zenekészítésbe nem akarsz belekóstolni? 
Deniz:Ha lenne annyi időm amennyi nincs, mindenképp folytatnám az evést, mert már belekóstoltam és ízlett.
InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak? 
Deniz:Mozduljatok ki a szobátokból mert a facebook, a monitor meg a billentyűzet nem élet!

InterjúMajom:Deniz,köszönöm az interjút!
Deniz:Én köszi, hogy gondoltál rám! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr903240625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása