InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Nick Name Interjú

2012.01.23. 20:02 InterjúMajom

 Alanyom a legújabb CK-s arc,a miskolci repper,Nick Name! 

Hello,Nick Name! 

Csáó!

 

Kezdjük az alapoktól.Hogyan jött nálad képbe a repp? 

Pontosan emlékszem, hogy az 1. reppzene ami megtetszett, az '96-ban volt a Hit 'em high a Space Jam lemezről. Azóta gyűjtöm a jobbnál jobb zenéket. Egyszer csak elkezdtem írogatni is szövegeket, kijött még Krízis néven 2 lemezünk, most pedig itt tartok.

Eddig nincs albumod,de várhatunk tőled lemezt? 

Persze, 2012-ben szeretnék megjelentetni egy nagyon frankó lemezt, király alapokkal, formabontó témákkal, fasza fítekkel. Ez a CK Records alatt fog kijönni.

Klipp nincs-e tervben esetleg? 

Az Optimistához van pár ötletem, valószínűleg ahhoz fogok készíteni egy videót. Vicces lesz az tuti... 

Rajta vagy a legújabb Stíluspakkon.Hogy ismerkedtél össze Norbával és hogy került sor,hogy az Optimista c. trekk felkerüljön a válogatáslemezre? 

Úgy történt a dolog, hogy elküldtem pár általam elismert mc-nek a zeném, 3-ból ketten válaszoltak: az egyik Funktasztikus volt, akinek a lemezén Handicap néven toljuk mi is A megtöretettek serege című számban. A másik pedig Norba volt, akinek nagyon megtetszett a zeném és rögtön fel is ajánlotta ezt a lehetőséget, innen is köszönöm neki!

Kiket tartasz tehetségesnek itthon? 

Sokkal kevesebb arcot, mint akit szarnak tartok, a teljesség igénye nélkül: Mikee Mykanic, Funktasztikus, Busa, Vicc Beatz, Day, a 2 Boba, AKPH, Norba, Idő Urais arcok, Káva... hirtelen ennyi jut eszembe, de valószínűleg kihagytam pár nevet...

Mi a véleményed a magyar bulikról/közönségről? 

Egy jó ideje már csak akkor járok ilyen helyekre, ha valami külföldi jön, aki érdekel is. Otthon is meg tudom hallgatni a Hip Hop Hooray-t és ott még csak táncpárbajozni sem akar velem senki.

Mi a véleményed a magyar hiphopról és min változtatnál? 

Nem kéne mindenképpen az USA-t majmolni, mert lehet, hogy azok az arcok akik ott kamerába vicsorognak, azok simán kinyírnák ezeket a széttetovált kopaszokat a klipekből. És lehetnének változatosabb témák. Elhiszem, hogy mindenki a legjobb, de nem hinném, hogy kell ehhez 18 szám bizonyítékként. 

Mit tanácsolnál annak,aki most kezdene el a reppel foglalkozni? 

Sose legyen elégedett magával, ne álljon meg egy szinten, hanem mindig újuljon meg és az sokat segít, ha nem csak reppet hallgat az ember.

Hogyan írsz meg egy szöveget,mi a metódus? 

Egész nap jár az agyam, a telefonomba szoktam beírni a rímeket, szövegrészleteket, aztán legtöbbször alapra szoktam írni, próbálok kitalálni valami témát és ahhoz átnyálazom a jegyzeteket, majd pedig bővítem helyben fejből. Ha nem tetszik akkor leállok, másnapra általában jobb lesz. 

Milyen a civil Nick Name,mit csinálsz szabadidődben? 

Melózok egy étteremben, házibulizok, barátaimmal lógok, mint minden rendes repper :)

Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod? 

Csak egy lenne: Halászlé.

Üzenet az olvasóknak? 

Hallgassatok engem, jelöljetek be facebookon, Nick Name-ként megtaláltok. 2012-ben nagyon durva dolgok fognak történni, mindenki vágni fogja a CK-t és ezzel együtt jómagamat is.

Kiknek küldesz Bigup-ot? 

A barátaimnak, Kurioussnak, Megának, CK-soknak, Trixnek, Norbának, Funknak, Optinak, anyukámnak, aki bolondja a bigupoknak.

Nick Name,köszönöm az interjút! :)

Én köszönöm a lehetőséget ;) 

Nick Name Facebook:www.facebook.com/pages/Nick-Name/154461541324160

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr73741674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása