InterjúMajom

Inerjúk....főleg...:D

Friss topikok

  • Martina Mónika Németh: Imádoom az összees Zenédeet ~ Tevagy a kedvencem imádlaak igy tovább<3 (2017.06.11. 12:33) Mr.Missh Interjú
  • InterjúMajom: @volgo-don: Igazad van papi....le se szarom már innentől kezdve őket..le is lesznek tiltva :D (2012.06.13. 18:09) Portré:Winsz
  • PPITBULL: Helló!Nem tudom jól emléxem-e, de nekem úgy rémlik, hogy a Robban a lélek c albumra a trac-ek több... (2012.01.23. 13:09) Oldschool Arcok:RatB
  • RapCentral: Helló Interjúmajom! lenne egy kérdésem ! Hogyan tudok a posztokba beilleszteni képet és videót? (2011.10.11. 12:48) Drama Interjú
  • -Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: ott írta le magát a gyerek, hogy a tehetségesek között nincs Saiid (2011.07.20. 12:28) Eckü Interjú

Linkblog

Primo Interjú

2012.02.10. 13:44 InterjúMajom

Mai alanyom a KétFalKözt formációból ismert Primo.Lesz szó a múltról,a KFK-ról,jövőbeli tervekről.

InterjúMajom:Hello,Primo!

Primo:Béke Minden Olvasónak!

InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól.Hogyan kezdtél el reppelni?

Primo:A rap már gyerekkorom óta szerepet játszik az életemben. Kb 6-7 éve kezdtem el hallgatni ezt a műfajt,de a szövegelés csak pár éve megy. Megírtam az első "komolyabb" szövegem, ami fel is lett véve, a spanok motiváltak a legjobban, hogy kezdjek bele!Szerencsére hallgattam rájuk!Azóta nyomom!

InterjúMajom:Miért pont a repp?

Primo:Mert ebben érzem otthon magam, ez a én világom. Az ember saját magát keresi a zenében, én itt találtam magamra.Aki ismer tudja, hogy szókimondó vagyok, mindig kimondom ha valami nem tetszik, nálam ez a RAP!



InterjúMajom:Honnan a Primo név?

Primo:A Primo név már kb általános 6. osztály óta kísér, de ne kérdezd, hogy miért.Egyszerűen rám ragadt még anno és meg is maradt- meg is fog maradni!

InterjúMajom:Tagja vagy a KétFalKözt formációnak.Hogyan találkoztál RZ-vel és hogy jött képbe az ötlet,hogy ketten együtt?

Primo:Rz-t már gyerekkorom óta ismerem, szomszédok vagyunk, általánosban még osztálytársak is voltunk.:D Ahogy az előbb mondtam megírtam az első szövegem, felvettük a cuccot aztán csak csináltuk, nem foglalkoztunk senkivel- és semmivel csak a zenével.
kb a 3. 4. számunknál jött az ötlet, hogy mi lenne ha össze állnánk, így lett a KFK.



InterjúMajom:Eddig egy KFK lemez van.Van-e tervben új?

Primo:Mindent megtudtok a maga idejében!Egyenlőre csak annyi, hogy lesznek meglepetések.

InterjúMajom:Klippben nem gondolkozol?

Gondolkoztunk/tam de nem szeretnék elsietni semmit, úgy érzem még nem jött el az ideje. Tudni fogom, hogy mikor kell és akkor oda teszem! Nem szeretnék kidobni egy szar melót, inkább várok vele... ötletek persze vannak, és lehetőség is. 

InterjúMajom:Gyöngyösi vagy,Ricoval,Bezzivel és a SzóSzólókkal egyetemben.Milyen a kapcsolat a többiekkel?

Primo:Ismerjük egymást... nem vagyunk rosszban.

InterjúMajom:Hogyan látod a magyar hiphop helyzetét és min változtatnál?

Primo:A magyar hiphop-ról csak annyit, hogy kezd unalmas lenni :D Mindig ugyan azok a fellépők, kéne már egy kis változatosság, nem gondoljátok?! Van nagyon sok új mc és egyre több lesz.. lassan több mc van, mint ahány hallgató. Ez persze jó is, és rossz is. Változtatni semmit sem változtatnék, mert úgy kell elfogadni mindent ahogy van, ilyen lehetőségek vannak szóval itt kell alkotni. Ez is a próba része, itt dől el, hogy ki marad bent a vénában.

InterjúMajom:Mi a véleményed a bulikról/közönségről?

Primo:A bulik nagyon faszák általában, mondjuk a közönség lehetne egy kicsit lazább és amikor odateszi valaki nekik akkor ők is tegyék oda magukat! 

InterjúMajom:Kiket tartasz tehetségesnek itthon?

Primo:Nagyon sok tehetséges mc-t ismerek akik sajnos nem azt kapják amit érdemelnek! Nevet nem mondok, mert ez ember függő- kinek mi! A lényeg az, hogy nyomni kell megállás nélkül! "Nehezebb vetni, mint aratni!"

InterjúMajom:Hogy írsz meg egy szöveget,mi a metódus?

Primo:A szövegírás nálam változó, van amikor leülök és le se tudok állni, van amikor sokáig tart megírni egy dalt. Van olyan szövegem amit egy hónapig írtam, szóval így nem tudom behatárolni. Attól függ, hogy épp milyen hangulatom van.

InterjúMajom:Primo szólólemezre várhat-e a közönség a közeljövőben?

Primo:Hát tervben van igen, szeretnék egy szólót mindenképp, de időpontot itt sem szeretnék mondani. Amikor eljön az ideje akkor lesz!

InterjúMajom:Ha kifognád az aranyhalat,mi lenne a 3 kívánságod?

Primo:Az első kívánságom mindenképp a családom javára válna, azt szeretném, hogy nekik legyen a legjobb! A második kívánságon már elgondolkoznék... nem is tudom most így hirtelen, pénz biztos nem kéne mert abból csak a baj van! (nevet).A 3. kívánság tuti az lenne, hogy még legyen pár kívánságom! (nevet).Szóval megpróbálnék mindent megvalósítani egyszerre. 

InterjúMajom:Rajta leszel-e valaki készülő cuccán?

Primo:Rajta leszek 1-2 cuccon idén, köztük a tesóim legújabb lemezén is, (AtestVrek) akiknek innen küldök egy nagy pacsit, a közös partykért! Meg ugye az Interjúmajom válogatás lemezen!:) Rz tervez egy szólót amin 100%, hogy helyet kapok, és Nihil lemezén is :)

InterjúMajom:Milyen a civil Primo,mit csinálsz szabadidődben?

Primo:A civil Primonak szinte semmi szabadideje sajnos, napközben Egerben vagyok ugyan is ott tanulok, és amikor hazamászok este 8körül akkor van egy kis időm a tesóimra, magamra :D jelenleg ennyiből áll egy nap nálam, majd talán nyáron tudom pótolni a kimaradásokat!

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak?

Primo:Mindig legyetek résen, támogassátok az mc-ket ahogy csak lehet, hisz nekik ez a fizetség- ők nem milliókat húznak ezen, csak 1-2 kedves szó, de nekünk ez is elég!

InterjúMajom:Bigup-ot kiknek küldesz?

Primo:Bigup-ot azoknak küldök akik eddig támogattak, és támogatni is fognak! A Családomnak, a tesóimnak, Nihilnek a lehetőségért, hogy vehetek fel nála!:) meg persze a hallgatóimnak, és az InterjúMajomnak! 

InterjúMajom:Primo,köszönöm az interjút!

Primo:Nagyon szívesen, én köszönöm a lehetőséget!Béke mindenkinek, kitartás már nem sok van hátra! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://interjumajom.blog.hu/api/trackback/id/tr814090106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása